Bakan Faruk Çelik’ten Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

0
68

bakan ziyaret1Bakan Çelik; “İskenderun Hak Ettiği Noktaya Gelecek”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İskenderun’un hak ettiği noktaya geleceğini belirtti.

Bakan Faruk Çelik, belediye çalışmalarında, Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dileyerek; “İskenderun’un uzun bir zaman sonra iktidar partisi ile buluşması memnuniyet verici bir durum. Ak Parti belediyecilik anlamında Türkiye’de örnek bir partidir. Sizlerin kısa bir zaman içerisinde ortaya koyduğu projeler İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması açısından büyük bir önem taşıyacaktır. Bizlerde Ankara’da sizlerin her zaman yanındayız. Her zaman destek olmaya hazırız. Tüm İskenderun halkına sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

bakan ziyaret2

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sayın Bakanım. Bizler göreve gelir gelmez hiç vakit kaybetmeden İskenderun için kısa, orta ve uzun vadede neler yapabiliriz diye projeler hazırladık. Amacımız İskenderun halkına en iyi hizmeti verebilmektir. Bizler ortak akıl içerisinde tüm kurumlar ile işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Her şey İskenderun için diyoruz” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ziyareti anısına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e anı tabağı takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here