“Bakan Evlatlarına Değil Vatan Evlatlarına Oy Verin”

0
93

ibrahim gül10MHP’li Gül, Gerçekleştirdiği Mitinglerde Ağır Konuştu…

MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül Fatih Sultan ve Mustafa Kemal mahallelerinde yaptığı mitinglerde Ak Partinin yaptırdığı ankette MHP’nin birinci çıktığını belirterek; “Bugün seçim olsa kazanan biz olacağız” dedi.

İbrahim Gül’ün ilk mitingi Fatih Sultan Mahallesi (Orhantepe)’nde gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın olduğu mitinge eşi ile birlikte gelen İbrahim Gül’ü, coşkulu kalabalık sevgi gösterileriyle selamladılar. İbrahim Gül burada yaptığı konuşmada MHP iktidarında Fatih Sultan Mahallesi’nin hak ettiği hizmetleri alacağını söyledi.

Tepkinizi Sandıkta Gösterin

Gençlere seslenen İbrahim Gül; “Türkiye’de yaşanan hırsızlıklara, yalanlara, dolanlara olan tepkilerinizi meydanlarda değil sandıkta gösterin ve iktidara tokadı vurun” diyerek gençlerin MHP’ye destek vermeleri gerektiğini söyledi. “Sizi sokağa indirmeye çalışanlara hesap sorun” diyen Gül, başbakanın kendini aklayacak bir şey yapamadığını ve ülkeyi kaosa sürüklediğini belirterek ortaya attıkları paralel devlet, montaj ve komplo söylemlerinin yalan olduğunu ve ortaya çıkan kasetlerin gerçek olduğunu söyledi.

Memleketin ve milletin bir arayış içerisinde olduğunun altını çizen İbrahim Gül; “Kimse umutsuzluğa kapılmasın sorunların çözümü geleceğinizin garantisi Milliyetçi Hareket kadrolarındadır” diyerek 30 Mart’ta halkın mevcut iktidara ders vereceğini söyledi. Gül; “İktidarın gücünü arkasına alarak iktidar gücüyle projeler üreteceklerini iddia edenler neden önce kendilerine, ekiplerine, projelerine güvenmiyorlar. Önce adam olsunlar kendilerine güvensinler. Bizim tertemiz bir ekibimiz var kendimize ve projelerimize güveniyoruz ve İskenderun’u seviyoruz. Evlatlarını ve geleceğini düşünen siz değerli İskenderunlular bakan evlatlarına değil vatan evlatlarına oy vermelisiniz” dedi.

Bugün Seçim Olsa Birinci Partiyiz

Ak Partinin kendi anketinde dahi MHP’nin birinci çıktığını ve bir Ak Partili milletvekilinin MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin’e anket sonucunu açıklayarak hayırlı olsun dediğini hatırlatan İbrahim Gül; “Bugün seçim olsa birinci partiyiz, birinci parti olmamızı çekemiyorlar hazmedemiyorlar ve çirkef siyaseti yapıp karalama kampanyaları başlattılar. Seçimlerde türlü oyunlar yapmalarına karşılık sandıklara sahip çıkmamız gerekiyor. Sandıklara sahip çıkmak sizin hakkınız her türlü hileye karşılık sandıklara gidin ve sandıklara sahip çıkın. Allah’ın izni ile sandıklarda hile yapmalarına izin vermeyeceğiz. Fatih Sultan Mahallesinden sesleniyorum İskenderun bizi duysun biz İskenderun’un teminatıyız bu memleketin harcıyız çimentosuyuz biz milletimizin yüzünü yere eğdirmeyeceğiz” dedi.

İkinci miting ise Mustafa Kemal mahallesinde gerçekleştirildi. İbrahim Gül burada yaptığı konuşmada ise özellikle Alevi vatandaşlara birlik ve beraberlik mesajları verdi. Coşkulu kalabalığa seslenen İbrahim Gül oy kullanacak vatandaşların adayları iyi tartmalarını istedi.

Yerel yönetime de eleştirilerde bulunan Gül, mevcut yönetimin İskenderun’u Cumhuriyet tarihinde olmadığı kadar borçlandırdığını öne sürerek; “Bu kadar borca rağmen ortada yapılan bir hizmet yok. Bir tek içme suyu şebekesini yenilediler onunda parasını vatandaştan aldılar” dedi.

Gül; “Yusuf Civelek buradan soruyorum parkomatlarda ne kadar yolsuzluk yapıldı, müfettişler seni ne kadar yolsuzluk yapmakla suçladı bunu açıkla, o parkomatlardan alınan paralar İskenderun belediyesinin muhasebesine kaydedildi mi edilmedi mi bunu açıkla. Tam iki buçuk milyar lira para nerede gel bunu millete açıkla. Öyle çalmadık çaldırmadık demekle olmaz, gerçekleri insanlarla paylaşacaksın. Her şey güzel olacak demekle güzel olmuyor, değerli Mustafa Kemal mahallesi sakinleri Yusuf Civelek sizleri kandırmıştır artık bu gerçeği görün ve sizlerin geleceğine teminat verebilecek olan İbrahim Gül ve ekibine 30 Mart’ta sandıkta desteğinizi verin” dedi.

CHP’nin ve Ak Partinin Sağduyulu Tabanı Bizimle

İbrahim Gül konuşmasının sonunda İskenderun’da CHP’li sağduyulu vatandaşların tamamının kendileriyle olduğunu, Ak Partide ise hırsızlık ve yolsuzluklara boyun eğmeyenlerinde MHP’ye geldiklerini belirtti. İbrahim Gül İskenderun’da kendisi ile ve büyük şehirde Mete Aslan ile halkın iktidarının gerçekleşeceğini belirterek herkesi birlik ve beraberlik içerisinde MHP’ye ve sandığa sahip çıkmaya davet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here