Bahçeşehir’de Satranç Turnuvası

0
123

bahçeşehir koleji8İskenderun Bahçeşehir Koleji’nde, 19 Aralık Cumartesi günü (yarın) Satranç Turnuvası düzenlenecek. Organizasyonun İskenderun Bahçeşehir Koleji ve Hatay Satranç il Temsilciliği’ne ait olduğu turnuva ilköğretim öğrencilerine yönelik olarak 4 kategoride yapılacak. Kategoriler; 1.  ve 2. sınıflar, 3. ve 4. sınıflar, 5. ve 6. sınıflar ile 7. ve 8. sınıflar şeklinde olacak. Her üç kategoride birinci olacak öğrencilere kupa ve dereceye girecek olan öğrencilere de madalya verilecek olup, yarışma sonuçları UKD hesaplamalarında kullanılacak.

Cumartesi günü 09.30’da başlayacak olan turnuvanın, bir panayır havasında geçmesini planladıklarını bildiren, İskenderun Bahçeşehir Koleji Müdürü Sefai Server Dik, Saat 17.00’de bitecek olan turnuva süresince katılımcıların, kampusun canlı, yaşayan havasını soluma imkânı bulacaklarını söyledi.

Öğrencilerle birlikte gelecek olan ailelerinin, okulun diğer sosyal alanlarından da faydalanmasını sağlayacaklarını sözlerine ekleyen Dik; “Bahçeşehir Koleji’nde akademik başarılar kadar sanatsal ve sportif etkinliklere de yer verildiği artık herkesin bildiği bir gerçek. Bunu yerinde deneyimlemek isteyen katılımcılar için bu kez de Satranç Turnuvası aracı olacak ve bizleri eğitime, sanata, spora, çocuğuna değer veren bireylerle buluşturacak” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here