Bahçeşehir Öğrencilerinin ‘10 Kasım’ Etkinlikleri!

0
266

bahçeşehir koleji610 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında, tüm öğrencilerin katılımıyla İskenderun Bahçeşehir Kolejinde de bir anma töreni gerçekleştirildi. Okul yöneticilerince, Ata’mıza olan bağlılığı ifade etmek için bir fırsat olarak görünen bu tür zamanların en iyi şekilde değerlendirildiği, ana sınıfından 8. sınıfa kadar tüm çocukların törene katılımının sağlanmasına özen gösterildiği kaydedildi.

10 Kasım Pazar günü okulda gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde; 1, 2 ve 3’cü sınıf öğrencileri, hazırladıkları şiir, şarkı ve konuşmaları sundu. “10 Kasım” konulu, okul bünyesinde düzenlenen resim yarışmasında derece alan ilk ve ortaokul öğrencilerine de sertifikaları verildi. Ortaokul öğrencilerinden bazıları da şiirleriyle etkinliğe katkı sundu.

bahçeşehir koleji7

Kurumsal İletişim Yöneticisi Defne Turan, Atatürk’ü Anma Etkinliklerinin, Atatürk çocuklarına yakışır biçimde, tüm hafta boyunca, okul konferans salonunda devam edeceğini söyledi. Turan; “Hafta kapsamında okulumuz fuayesinde, öğrencilerimizin Atatürk konulu resim sergisi de devam edecektir. Öğle tatillerimiz sırasında da Atatürk’ün sevdiği şarkılar okulumuzda yayınlanacaktır. Atamızın bizler için yaptıklarının karşılığında, O’nun izinden gidecek gençleri yetiştirmenin boynumuzun borcu olduğunu düşünerek bu bağlamdaki çalışmalarımızı devam ettireceğiz. İyi haftalar!” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here