Bahçeşehir Kolejinden Devlet Okuluna Destek

0
494

bahçeşehir koleji6Bahçeşehir Koleji, 20. yılında 20 şehirde 20 devlet anaokulu yenileme projesini Adana’dan sonra dün İskenderun’da da gerçekleştirdi. Bahçeşehir Koleji, 20. Yıl projesi kapsamında İskenderun’da Naciye-Suna-Oktay Tekin Devlet Anaokuluna malzeme desteğinde bulundu.

Bahçeşehir Koleji’nin bu sosyal sorumluluk projesine, İskenderun Bahçeşehir Koleji Sosyal Ben Junior öğrencileri oyuncak toplayarak, Okul Yapı eğitim materyalleri, Uğur Yayınları ve Bahçeşehir Yayınları çocuk kitabı sağlayarak destek verdi. Bahçeşehir Koleji Sosyal Ben Junior öğrencileri toplanan tüm yardım malzemelerini dün Naciye-Suna-Oktay Tekin Devlet Anaokuluna teslim etti.

Bahçeşehir Koleji Sosyal Ben Junior öğrencilerine bu ziyarette Bahçeşehir Koleji İletişim Direktörü Çiğdem Işık Özkan, İskenderun Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Sefai Server Dik, Bahçeşehir Üniversitesi’nden Dr. Füsun Akdağ eşlik etti.

bahçeşehir koleji7

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yaşar Düzen, Naciye-Suna-Oktay Tekin Devlet Anaokuluna gelerek, Bahçeşehir Koleji Sosyal Ben Junior öğrencileri ile yakından ilgilendi ve onlara gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesi nedeni ile teşekkür etti. Naciye-Suna-Oktay Tekin Devlet Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz ise Bahçeşehir Koleji’nin etkinliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Öğrencilerimizin özellikle oyuncağa ihtiyaçları vardı. Bu destek bizim için çok anlamlı oldu” diye konuştu.

Bahçeşehir Koleji, İskenderun’da projenin ikinci adımını da bugün gerçekleştirecek. İskenderun’daki tüm anaokulu öğretmenlerine Bahçeşehir Üniversitesinde Erken Çocukluk programında doktorluk görevini sürdüren Dr. Füsun Akdağ tarafından ‘Erken Çocuklukta Beyin Temelli Öğrenme’ semineri verilecek.

Bahçeşehir Koleji, 20. yılında 20 şehirde 20 devlet anaokulu yenileme projesinin üçüncüsünü ise, 10-11 Ocak tarihlerinde İstanbul’da Ümraniye kampusunda gerçekleştirecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here