Bahçeşehir Kolejinde Dönem Sonu Etkinlikleri

0
343

bahçeşehir koleji14İskenderun Bahçeşehir Koleji öğrencileri, ders başarıları kadar spor ve sanat dallarındaki başarılarıyla da takdir toplamaya devam ediyorlar. 2013-14 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemini kapatırken, hafta boyunca okulun her biriminde hem eğlendiren hem de öğreten çeşitli etkinlikleri düzenlendi.

Müzik bölümünün düzenlediği Karaoke Yarışması da bunlardan biriydi. Tüm öğrencilerin heyecanla beklediği yarışma, iki bölüm halinde gerçekleştirildi. Her iki günde de sahne alan öğrenciler, şarkılarını seslendirdikleri yerli ve yabancı şarkıcıların orijinallerini aratmayacak sahne performansları sergilediler.

Okul Müdürü Sefai Server Dik’in jüri başkanı olduğu yarışmada öğrenciler arasında tatlı bir rekabet havası esti. Dik, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Bahçeşehir Koleji’nin verdiği yaşam eğitimine çok güzel bir örnek izlendiğini söyledi. Dik; “Bütün insanların ortak özelliği birbirini sevmek olmalıdır. Herkesin beğenisi, zevki birbirinden farklıdır. Önemli olan diğerlerinin zevkine saygı duymaktır. Bizler burada sadece şarkı söyleyip söylenen şarkıları dinlemedik. Aynı zamanda birbirimize olan sevgimizi ve saygımızı da gösterdik” dedi.

Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yılmaz’ın da katıldığı ödül töreninin ardından, benzer organizasyonların devam etmesi dilekleriyle derslere girildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here