Bahçeşehir Koleji Kurucusu İskenderun Kampusunu Ziyaret Etti

0
227

bahçeşehir koleji4Bahçeşehir Koleji Kurucusu, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı, Dünya Eğitim Girişimcileri Başkanı Enver Yücel, Özel İskenderun Bahçeşehir Koleji’ni ziyaret etti. Uğur Hazırlık Lisesi’nin açılış töreni için kentimize gelen Enver Yücel, Bahçeşehir Koleji konferans salonunda, okul velileri ile buluştu.

Yücel’den önce mikrofona gelen, City Security Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Öztürk, Bahçeşehir Kolejleri’nde uygulamaya koydukları ‘Güvenli Okul’ projesi hakkında bilgi verdi. ‘Güvenli Okul’un ancak okul-veli işbirliği ile mümkün olabileceğine değinen Öztürk, Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde kurulmuş olan City Security Group olarak, gerek okul yönetimlerini gerek veli ve öğrencileri sürekli olarak bilgilendirdiklerini söyledi. Ayrıca güvenlik teknolojilerini de yakından takip ettiklerini belirtti.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Kurucusu Enver Yücel, eğitimde üstlendikleri misyon ve dünya çapındaki çalışmalarından örnekler verdi.

Yücel, Bahçeşehir Kolejleri arasında, eğitimde farkındalık yaratmak amacıyla, birtakım yenilikleri ilk olarak İskenderun Belen kampusunda uygulamaya geçirdiklerini belirtti. Bunların belli başlıları olarak; kantinsiz okul, hafta sonları istek gruplarında 21. yüzyıl yaşam becerilerine yönelik yaşam eğitimleri ve tüm etkinliklere katılım sağlamaya yönelik ücretsiz ulaşım hizmetini saydı. Bu yenilikleri hayata geçirdiği ve diğer Bahçeşehir Kolejleri’ne örnek oluşturduğu için de okul müdürü Sefai Server Dik’e teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Velilerle sıcak bir diyalog kuran Yücel, onları sürekli olarak okulla etkileşim halinde olmaya davet etti. Karşılıklı soru cevaplar ve neşeli anekdotlarla süslenen konuşma, Enver Yücel’in bu ve benzeri toplantıları yılda en az iki kez tekrarlama sözü vermesiyle sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here