Bahçeşehir Koleji Küçük Erkeklerde İlçe Şampiyonu Oldu

0
1042

bahçeşehir koleji13İskenderun Bahçeşehir Koleji, sporda da başarılara imza atmaya başladı. Küçük Erkekler İlçe Şampiyonu olan Bahçeşehir Koleji takımı, sahada göz doldurdu.

6 Ocak tarihinden bu yana 5 maç yapan Bahçeşehir Koleji ekibinde, Beden Eğitimi öğretmeni İlker Tüzel Özçelik’in koçluğunda; Emre Can İnan, Dora Celkan, Ali Ozan Ocak, Bartu Celasun, Suat Ediz Baki, Eren Oral, Kaan Pırlant, Berke Gürbüzler, Etkin Serçelik ve Tunahan Aslan forma ıslattı.

Kurtuluş Ortaokulu’nu 28-16, Kılıç Ali Paşa Ortaokulu’nu 42-26, Namık Kemal Ortaokulu’nu 26-45, Gülen Koleji’ni 50-24 ve 21 Ocak’ta oynanan final maçında da Kurtuluş Ortaokulu’nu 29-36 mağlup eden Bahçeşehir Koleji Küçük Erkek Basketbol takımı, derslerin yanında, sportif başarılarıyla da aileleri ve öğretmenlerini gururlandırdı. Küçük yıldızlar, 11 Şubat’ta Antakya’da yapılacak olan İl Yarı Finali için çalışmalarını sürdürüyor.

İskenderun Bahçeşehir Koleji Müdürü, Beden Eğitimi Öğretmeni Sefei Server Dik, yaptığı açıklamada antrenör ve öğrencilerini kutlarken; “Bahçeşehir Kolejleri ‘Dünya İnsanı’ yetiştirme misyonuyla hareket etmekte; öğrencilerimizin ders başarıları için her türlü insani ve teknik donanım sağlanırken, fiziksel ve ruhsal gelişimleri de düşünülerek, spor salonlarımız son teknolojiyle faaliyet göstermektedir” dedi. Dik, çocukların yetenekleri ve istekleri doğrultusunda her türlü sporla uğraşmalarını desteklediklerini de ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here