Aysun ve Vildan, Milli Takım Seçmelerine Davet Edildi

0
207

tekvando16Ülkemizi 24-27 Temmuz 2014 tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılacak olan Yıldızlar Dünya Tekvando Şampiyonasında temsil edecek sporcuları belirlemek için 10-12 Haziran tarihleri arasında Konya’da yapılacak olan milli takım seçmelerine İskenderun Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübünden iki sporcu davet edildi.

Milli takım seçmeleri için yapılan ilk basamak seçimleri 20-25 Mayıs tarihleri arasında 70 İlden 1900 sporcunun katılımı ile Marmaris’te yapıldı. Burada Türkiye şampiyonasında derece yapan ve Teknik kurul tarafından beğenilen sporcular 10-12 Haziran tarihleri arasında Konya ilinde yapılacak Milli Takım seçmelerine davet edildi. Davet edilen sporcular arasında İskenderun Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü sporcularından Aysun Pekmezci ve Vildan Emre’de var.

Konu ile ilgili bilgi veren Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü ve Tekvando Milli Takım Antrenörü Mehmet Korhan; “Kendim çalıştırdığım Aysun Pekmezci ve Vildan Emre adlı sporcularımı benimle birlikte Milli Takım antrenörü olarak görev yapan ekip arkadaşlarımın da beğenmeleri benim açımdan sevindiricidir. Seçmelerden sonra takımı 10 Erkek 10 Bayan olmak üzere toplam 20 sporcu ile kampa alacağız ve onlar ile yolumuza devam edeceğiz. Temennim bu sporcuların arasına bizim sporcularımızın da girmesi olacaktır.  Sporcularımdan Vildan Emre geçen yıl Türkiye Şampiyonu olmuş bir sporcumdur. Aysun Pekmezci de bu yıl Spor Bakanlığın başlattığı Yıldızlar Anadolu liginde Altın madalya kazanmış olan sporcumdur. İkisi de kalitelerini ortaya koymuşlardır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here