Aykut; “İktidar Olmak Artık Bir Amaç Değil Fakru Zarurettir!”

0
101

sonay aykut14Ülke olarak; gelişmişliğimizin huzurumuzun mutluluğumuzun sağlanması için çalışmamız gereken bu dönemde maalesef iktidar sahiplerinin, tüm işlerinde halk yerine yandaş kişi kullanarak, yanlış algılar yaratarak halkımızı kandırmakta olduğunu savunan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Sonay Aykut; “Cumhuriyetimize bir reklam arası diyenler kendilerinin sadece bir reklam, emperyalist bir proje olduğunun farkında değillerdir” dedi.

Hatay’ın 15 ilçesine birçok defa giderek, insanlarıyla buluşan ve hala partisi adına tanıtım kampanyasına tüm hızıyla devam eden, şimdi de Ankara ziyaretlerini sürdüren Aykut, Hatay’da yaptığı çalışmalarda her yerde büyük bir coşku ile karşılandıklarını, partili olsun olmasın halkın o ilgiye muhtaç yalnızlığını kendi haline bırakılmışlığını bire bir yaşadığını ve buna bir son verecek, dertlerine derman olacak bir parti bayrağı altında birleşmek istediklerini belirtti.

Vatandaşın en çok siyasetçilerin seçimden seçime kendilerini hatırlamasından şikayet ettiklerini özellikle vurgulayan CHP aday adayı Sonay Aykut bu dava için yola çıktığı ilk günden bu yana söylediği “Aday olmasam da bundan sonraki yaşamım boyunca, halkımız için, ülkemiz için, cumhuriyetimiz için, bıkmadan usanmadan kişilere endeksli olmayan bir biçimde, hepimiz için canla başla sonuna kadar çalışacağım” sözlerini yineledi.

“Ülke Gelirimizin %90’ı Halkımızın %5’i Tarafından Kullanılıyor…”

Ülke gelirimizin %90’ının halkımızın %5’i tarafından kullanıldığı bir dönemde, eşitlikten, hukuktan, sosyal demokrasiden, kul hakkından söz etmenin mümkün olamayacağını kaydeden Sonay Aykut; “Birilerinin uçağının, birilerinin filosunun olması, birilerinin 1150 yataklı sarayının olması değil, doğan her Türkiye vatandaşının sağlık, eğitim, barınma, geçim ve güvenlik vs. problemlerinin çözülmüş olması, ülkemizin gelişmişliğinin göstergesi olmalıdır” dedi.

“400 Milletvekilini Cumhurbaşkanımıza CHP Olarak Vereceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Sonay Aykut, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 400 milletvekili lazım sözlerini hatırlatarak; “Sayın cumhurbaşkanımız tek adamlık istiyor. Bizde, kendisine bunu vereceğiz inşallah. 7 Haziran’da sandık başına gidip Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı için laik ülkemin güzel insanlarına yakışanı yapacağız ve cumhurbaşkanımızı yalnız bırakacağız” dedi.

Herkes Aklını Başına Almak Zorunda

Aday adaylığı kapsamında seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Aykut, Hatay’ın tüm ülkemiz için bir örnek olması gerektiğini, asırlardır sergilediğimiz kardeşliğimizi, birlik ruhumuzu laik demokratik yaşam tarzımızı, sandıkta vereceğimiz oylarla, elimizden almaya kalkanlara tıpkı bir Osmanlı tokadı gibi çarpmamız gerektiğini vurgulayarak; “Birileri Cumhuriyet Halk Partisinin gücünü unutmuş. Birileri de koltuk sevdasından vatandaşın gücünü unutmuş. Halk istediğini başına taç da yapar, ayaklarının altına paspasta. Bunu unutmak yapılacak en büyük siyasi hatadır. Ülke olarak herkes aklını başına almak zorunda. Kişisel menfaatleri bir tarafa bırakıp, Atatürk’ün hedefi olan muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için gereğinin yapılması zamanıdır. Partili partisiz tüm halkımıza sesleniyorum; halka hizmet edecek yarınımızı ipotek altına koymayacak içte ve dışta düşmanlık oluşturmayacak bir iktidar için hepinizi sandığa davet ediyorum. Oyumuzu verirken milli bayramlarımızı unutturan benim tarafım olmayan bertaraf olur diyen, kandırıldık diyen komşuları ile ülkemizi düşman eden kan ve taraf siyaseti ile korku imparatorluğu oluşturan anlayışa dur demeliyiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here