Ayhan Bölükbaşı; “Ben Haddimi Bilirim, Benim İşim Futbol!”

0
860

ayhan bölükbaşı2Spor Toto 3. Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen İskenderunspor 1967 futbol takımında yönetim sıkıntısı halen çözüme kavuşmuş değil. Kulüpte bu sorunlar yaşanırken İskenderunspor Kulüp Başkanı Ayhan Bölükbaşı, bir kez daha basının karşına geçip takımın hak ettiği yere çıkarmak için taşın altına elini değil vücudunu koymaya hazır olduğunu belirtti.

Bürosunda düzenlediği basın toplantısı ile İskenderunspor 1967’ye gerek yardım yapmaya, gerekse yönetimi devralmaya hazır olduğunu söyleyen Bölükbaşı; “İskenderunspor 1967 kongresi ile ilgili çalışmaların olduğunu duyduk. Bunun için de bende kentimiz insanından oluşan bir liste hazırladım. Şartlar ve olanaklar müsait olursa kulübü yönetmeye talibim. Bunun içinde maddi ve manevi gücümüzde var. Kulübün başına geçecek kişinin futbolun içinden gelmeli ve işi bilen biri olmalıdır. Ben Haddimi Bilirim, Benim İşim Futbol!” dedi. Bölükbaşı, herkesin kendi bildiği işte başarılı olacağının da altını çizdi.

Geçen sezonun ortalarında yaptığı konuşmaya da değinen Bölükbaşı; “Böyle giderse takım küme düşer, eğer yapamıyorsanız bırakın ben devralmaya hazırım, devam edecekseniz de size yardımcı olalım dedim ama bir türlü dinleyen olmadı ve maalesef takım Bölgesel Amatör Ligine düştü. İsterdik ki konuşmamız dikkate alınsın fakat şuanda geçmişi tartışmak değil geleceği planlamak durumundayız” diye konuştu.

İyi bir yönetim ve İskenderun’un kendi öz çocukları ile takımı kurmak istediklerinin de altını çizen Ayhan Bölükbaşı; “Gerçekten İskenderun’u ve İskenderunspor 1967’i seviyorsak taşın altına elimizi değil, vücudumuzu koymalıyız. Ben koymaya hazırım! Gerek yönetimde gerekse takıma dışarından her konuda destek vermeye hazır olduğumu bir kez duyurmak istiyorum” şeklinde konuştu. Bölükbaşı bu sene BAL liginde şampiyon olunmaması halinde takımın seneye işinin çok zor olduğunun da altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here