Aydın; “Taraftarlarımızın Desteğini Bekliyoruz!”

0
64

körfez iskenderunspor9Körfez İskenderunspor Bayrampaşa’ya Bileniyor. Başkan Kazım Aydın; “Taraftarlarımızın Desteğini Bekliyoruz!”

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, hafta sonunda 5 Temmuz Stadında oynayacağı Bayrampaşa maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde sürdürüyor. Bu karşılaşma öncesi hafif sakatlıkları süren 3 futbolcunun oynayıp oynamayacaklarına doktorlar karar verecek.

Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan karşılaşma öncesinde taraftara çağrıda bulunan Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Kazım Aydın, desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi. Başkan Aydın, hafta sonunda oynanacak olan Bayrampaşa karşılaşması öncesinde yaptığı  açıklamada; “Hafta sonunda kendi saha ve seyircimiz önünde zorlu geçmesini beklediğimiz Bayrampaşa maçına çıkacağız. Bu karşılaşma her iki takım içinde puan cetvelindeki konumu nedeniyle  önem taşımaktadır.  Bizim tek düşüncemiz sahadan galibiyetle ayrılıp, puan cetvelinde yukarıya doğru tırmanmaktır.  Bayrampaşa karşılaşmasında taraftarlarımızın büyük desteğini bekliyoruz” dedi.

Sakatların Durumu Belirsiz!

Teknik Direktör Ramazan Silin ise sakat futbolcularla ilgili yaptığı açıklamada, hafif sakatlıkları bulunan 3 futbolcularının oynayıp oynamayacağının maç saati belli olacağını belirterek; “Maç öncesinde Murat Paluli, Ömer Gür ile Emre’nin hafif sakatlıkları devam etmektedir. Bu futbolcularımıza hafif idman yaptırıyoruz. Bu üç futbolcumuzun Bayrampaşa maçında oynayıp oynamayacağına doktorlarımız karar verecek” diye konuştu.

Taraftarlar Yoğun Desteğe Hazırlanıyor

Öte yandan, temsilcimizin bu hafta yapacağı Bayrampaşa maçı öncesinde Kızıl Körfez Taraftar gurubu adına açıklamada bulunan Amigolar Nihat Demircan ile Metin Bağış; “Bu karşılaşma bizim için hayati önem taşımaktadır. Şimdi birlik zamanıdır.  Tüm taraftarlarımızı  5 Temmuz stadına bekliyoruz. Bayrampaşa karşılaşmasında yapacağımız yoğun destekle sahadan gülerek ayrılacak olan taraf Körfez İskenderunspor olacaktır” açıklamasında bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here