ATSO Yönetimi Başkan Savaş’ı Ziyaret Etti

0
67

lütfü savaş18Savaş; “Kahramanlık Peşinde Değiliz”

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin ve yönetim kurulu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a tebrik ziyaretinde bulundu ve yeni görevinde başarılar diledi. ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Yönetim Kurulu ve komite üyelerinin de katıldığı ziyarette ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Başkan Savaş’a kendilerini kabul etmesinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.

Hatay’ın tabii ve beşeri olarak zenginliklerinin üst düzeyde olduğunu ifade eden Çinçin; “Farklı siyasiler olsa da Hatay’a hizmet anlayışını taşımalıyız. Hatay’da yıllardır aksayan hizmetler ve hizmet bütünlüğünün eksikliği var. Bundan sonra zamanı iyi değerlendirip ATSO olarak Hatay hizmetlerinde gerek sosyal, gerek sanatsal birçok alandaki projelerde destek vermeyi arzu ederiz” dedi.

Tebrik ziyaretlerinden ötürü ATSO Yönetimine teşekkür eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’a hizmet noktasında önce kendilerine daha sonra Sivil Toplum Kuruluşlarına büyük görevler düştüğünü ifade ederek; “Büyükşehir Belediyesi Hatay’ın ruhuna uygun. Hatay halkı da ‘Hatay’ın ruhunu temsil etmelisiniz’ dedi. Bizler de bunu yansıtmalıyız ve halkta bizden bunu bekliyor. Bu ruh haliyle hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra tüm ilçelere hizmet odaklı çalışacaklarının altını çizen Başkan Savaş; “30 Ağustos’tan sonra herkes Hatay’ın hizmetine yoğunlaşacak. İnşallah bu sene Hatay Büyükşehir Belediyesi çatısı altında kent konseyi kurup Hatay ilçeleri temsil edilecek. Herkesin kendi dağarcığını oluştururuz. Bununla birlikte Hatay’ın enerjisini daha da arttıracağız” dedi.

Hatay’a hizmet noktasında takım oyunu anlayışının olmasını gerektiğini ifade Başkan Savaş; “Dünyada zaman artık takım oyunu zamanı. Bizler Kahramanlık peşinde değiliz. Bizler tüm STK’lar ile iyi bir birliktelik oluşturup Hatay’ı farklı kılacağız” dedi.

Hatay’da çalışmaların daha kolay yürütülebilmesi için Hatay’ın tüm ilçelerinde Lojistik merkezleri oluşturulup hizmetlerin yürütüleceğini ifade eden Başkan Savaş; “Bu sıkıntıyı 3.5 ay içinde gidereceğiz. Bu gibi aşamaları aşınca Hatay’ın bütününde daha derli toplu hizmeti yapacağız. Burada da hepimize büyük sorumluluk düşüyor” dedi.

ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak ise, Başkan Savaş’a yeni görevinde başarılar dileyerek; “Bu yeni seçimden sonra Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin ve Meclis üyelerinin Hatay halkının kazanacağı şuurla çalışacaklarına inanıyorum. Hatay’da Belediyecilik anlayışı çok zayıf düzeyde. İnşallah bu önümüzdeki süreçte diğer Büyükşehir illeri gibi iyi bir yapıya kavuşuruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here