ATSO Başkanı Çinçin Yeniden Aday!

0
87

Antakya Anemon Otelde bir kokteyl düzenleyen Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, tekrar aday olduğunu açıklayarak göreve geldiği günden bu yana yaptığı faaliyetleri açıkladı. Bugüne kadar sürekli başarının, kazancın, üyelerin yararı ve Hataylıların başarısı için çalıştıklarını söyleyen Çinçin, adaylığını açıklayan İş Adamı Mehmet Kılıçlar’la tatlı rekabet çerçevesinde sürecin geçeceği inancı içerisinde olduğunu ve bu rekabetin Hatay İş Dünyasına olumlu yansıyacağını belirtti.

Düzenlenen toplantıda göreve geldiği süre içerisinde yaptıkları faaliyetleri açıklayan Hikmet Çinçin; “Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın kuruluşu olan KOSGEB’in Hatay’daki Kobilere hizmet etmesi amacıyla Hatay Hizmet Merkezi 2006 yılında ilk olarak Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Binası içerisinde kurulmuş ve 2011 yılında yeni hizmet binasına taşınmıştır. İstanbul’dan sonra 2.büyük nakliye filosuna sahip olan şehrimizde eşya ve yük taşımacılığı yapan üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak ve işlerinin daha hızlı yürümesini sağlamak amacıyla Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na bağlı Ulaştırma Bürosu, 2006 yılından bu yana Odamız çatısı altında üyelerimize hizmet vermektedir. 2008 yılından bu yana çeşitli mesleki eğitimler verilerek, proje sonunda istihdam amaçlanarak 5 adet proje yürütülmüş olup toplamda 525 kişi eğitim almıştır. Kursiyerlerimizin bir kısmı sertifikalarını aldıktan sonra Çeşitli firmalar ve kurumlarda çalışmaya başlamışlardır. Şu an itibarıyla istihdam oranı % 40 civarındadır” dedi.

Görev süresi boyunca yaptıkları faaliyetleri uzun uzun sıralayan Çinçin, konuşmasının sonunda, her zaman esnafın, tüccarın, işçinin, iş adamının ve Hataylıların yanında yer aldığını söyleyerek kendisine şimdiye kadar destek veren ve yine destek verecek tüm ATSO üyesi ve Hataylılara teşekkür etti.  Düzenlenen toplantıya ATSO yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Hatay iş dünyasının önde gelen iş adamları, sivil toplum örgütü temsileri, Belediye meclis üyeleri ve bazı siyasi parti temsilcileri katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here