Atalay Demirci İskenderun’a Geliyor

0
138

atalay demirci1Yetenek Sizsiniz yarışmasında gösterdiği performansla birinciliği kazanan ve ülke çapında adını duyuran Atalay Demirci, İskenderun Belediye Kültür Merkezinde halkla buluşacak.

Yaptıkları etkinlikler ile takdir toplayan İskenderun Teknik Üniversitesi Sinerji Topluluğu, yeni bir etkinliğe daha imza atıyor. Kültür ve sanat etkinliği kapsamında ünlü komedyen Atalay Demirci’yi ağırlayacak olan İSTEK Sinerji Topluluğu, 17 Kasım Salı günü, saat 13.30’da herkesi Kültür Merkezi’ne davet etti.

Ücretsiz olarak herkesin Atalay Demirci’nin söyleşisine katılabileceğini belirten İskenderun Sinerji Topluluğu Başkanı Veysel Tilki, etkinlikleriyle İskenderun’da fark yaratmaya çalıştıklarını belirterek, Atalay Demirci’nin söyleşisine katılmak isteyenlerin 0.537 225 10 21- 0.536 633 05 58 iletişim numaralarından irtibata geçebileceğini ifade etti.

Antakya’da Sahne Alacak

Ünlü komedyen Atalay Demirci, kısa bir sürenin ardından yepyeni şovu  “Ne Alaka” ile sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Gösterileri ile güldüren, kendi tabiri ile elma ile armudu karıştırmayan ve 2 saat boyunca izleyenleri duygu karmaşasında keyifli bir serüvene çıkaran sevilen komedyenin Hatay gösterisi 17 Kasım Salı günü 20.00’de doyasıya gülmek isteyenler için Antakya Meclis Kültür Merkezi’nde de gerçekleşecek.

Bugüne kadar 34 ülkede 3.000’den fazla gösteri yaparak hafızalarda güzel izler bırakan Atalay Demirci’nin yeni gösterisi “Ne Alaka” ile yeniden güldürecek! Biletler salon gişelerinden ve Biletix’ten temin edilebilir.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here