Atalar Koleji, Yarı Finaller İçin Sakarya’da!

0
67

Geçtiğimiz günlerde yapılan “Türkiye Şampiyonası Grup Elemelerinde” birinci olarak yarı finallere katılmaya haz kazanan Atalar Koleji, Türkiye Yarı Finalleri için Sakarya’ya gitti.

Grup birinciliğinin ardından, Türkiye’nin en iyi 32 okul takımı arasına giren Atalar Koleji Genç Bayan Basketbol takımı, sömestr tatilinde 15 gün boyunca sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman yaparak yarı finallere hazırlandı.

Türkiye yarıfinallerinin yapıldığı 4 ilden biri olan Sakarya grubunda, Atalar Koleji ile birlikte 8 takım finallere kalabilmek için mücadele edecek. Temsilcimizin rakipler arasında; dünya dereceleri olan İstanbul Oğuz Kaan Koleji, Ankara TED Koleji, İzmir Hatay Koleji gibi dişli rakipler bulunuyor.

Türkiye finallerine kalacak olan son 8 için zorlu müsabakalar 14 Şubat’ta başlayacak 18 Şubat’a kadar sürecek. Yarı finallerin kuraları ise 13 Şubat Çarşamba günü (bugün) saat 17.00’de çekilecek.

Sakarya’ya hareket etmeden önce şampiyonayı değerlendiren takım koçu Hamit Duman, hedeflerinin üzerine çıktıklarını kaydederek; “Yarı finallerde alacağımız başarı, önümüzdeki yıllarda Türkiye Şampiyonasındaki ilkler içinde olabilmek için büyük bir rol oynayacak. Yıllar öncesinde hayal bile edemeyeceğimiz ancak şimdi gerçekleştirdiğimiz bir başarıyla karşı karşıyayız. Bu başarımıza katkılarından ötürü başta kurucularımız Sayın Nuri Üysen, Hasan Bahtiyar ve Okul Müdürümüz Fethi Gürpınar’a bugüne kadar yaptıkları ve bugünden sonra da yapacakları katkılarından ötürü teşekkür ederiz” açıklamalarında bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here