Atalar Koleji Okuma Gününün Konuğu Zeliha Su Oldu

0
90

Özel Atalar İlköğretim Okulu Kütüphanecilik kulübü bu yıl öğrencileri için bir proje geliştirildi. Amacı çocukların kitap okumaya daha fazla zaman ayırmalarını sağlamak olan “Kitap Okuma Şenliği” projesi kapsamında, Kütüphanecilik Kulübü her 15 günde bir “Okuma Günleri” düzenleyecek ve ünlü olmuş örnek birini bu güne davet ederek bir kitap okumasını isteyecek.

Proje kapsamında önceki gün düzenlenen okuma gününün davetlisi İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su oldu.

Zeliha Su, minik öğrencilere 1 saate yakın “Heidi” adlı kitabı okudu. Öyküyü can kulağı ile dinleyen Atalar Koleji Öğrencileri, toplantı sonunda öykü ile ilgili fikirlerini, öyküden çıkardıkları dersi anlattılar. Zeliha Su’nun sorularına samimiyetle ve istekle cevap verdiler, hatta yarışa bile girdiler.

Atalar Koleji’nin misafiri Zeliha Su kendisinin de kitapları çok sevdiğini ve zaman buldukça kitap okuduğunu belirterek çocuklara her okudukları kitaptan ders çıkarmaları gerektiğini söyledi.

Atalar Koleji Kütüphanecilik Kulübü rehber öğretmeni Hatice Doğan “Bu proje kapsamında bize masal anneliği yapan Zeliha Su’ya çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarda inanılmaz kitap okuma şevki yarattı ve onu çok sevdiler. Kendisine teşekkürlerimizi sunarız.Diliyoruz ki teklif götürdüğümüz ünlüler de bizi kırmayıp davetimizi kabul ederler ve projemiz amacına ulaşır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here