Atalar Koleji Başarıya Doymuyor!

0
612

atalar koleji (10)Eğitim ve Öğretimin yanında kültürel ve sosyal aktivitelerle de adını sıkça duyuran Atalar Koleji başarılarına bir yenisini daha ekledi. Atalar Koleji sporcuları, 16-17 Ocak tarihlerinde düzenlenen Okullar Arası Gençler Yüzme Hatay İl Şampiyonasına damga vurdu.

Şampiyonaya Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Alıcı’nın yönetiminde katılan Efe Horata, Batuhan Zorluoğlu ve Bahadır Mert Oy oldukça başarılı derecelere imza attılar. 3 sporcu ile turnuvaya katılan Atalar Koleji, serbest, kurbağalama, kelebek ve karışık stillerinde 6 birincilik ve 2’de ikincilik dereceleri aldı.

atalar koleji (11)

Şampiyonada; Efe Horata Erkekler 400 metre serbest stilde, Erkekler 50 metre serbest stilde, Erkekler 200 metre serbest stilde ve Erkekler 50 metre kurbağlama stilde 1’ci olurken oldukça başarılı bir performans sergiledi. Batuhan  Zorluoğlu ise Erkekler 100 metre kelebek stilde 1’ci olurken, Erkekler 100 metre serbest stilde ve Erkekler 50 metre kelebek stilde 2’cilik elde etti. Bahadır Mert Oy da Erkekler 200 metre karışık stilde 1’ci oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here