Atakaş Hatayspor’un Zirve İnadı!

0
23

Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Gaziantep FK’yi 2-1 mağlup ederek puan cetvelinde 2. sıraya yükselmeyi başaran Atakaş Hatayspor, zirveye biraz daha yaklaştı.

Bordo-Beyazlı ekip ligde oynadığı 9 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 19 puan toplarken lider Trabzonspor’un da 2 puan gerisinde yer aldı.

Liderlik koltuğuna oturmanın hesaplarını da yapmaya başlayan Atakaş Hatayspor, ligde oynadığı 9 mücadelede rakip fileleri 18 kez havalandırırken, kalesinde 7 gol görerek ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Alınan başarılı sonuçların kendileri için sürpriz olmadığını kaydeden Hatayspor Kulübü Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Süper Lig’de ikinci sezonunu yaşayan Atakaş Hatayspor’un Türkiye’de adından söz ettiren bir takım haline geldiğini söyledi. Lütfü Savaş, ilk hedeflerinin ligi ilk 10’da bitirmek ve sonrasında da Avrupa kupalarında mücadele etmek olduğunu belirtti.

Atakaş Hatayspor’un Teknik Direktörü Ömer Erdoğan da 2-1 kazandıkları Gaziantep FK maçının kısa bir değerlendirmesini yaparken; “Zor bir galibiyetti. İyi bir rakibe karşı oynadık. Oyuncu kardeşlerime, kader arkadaşlarıma çok teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten çok güzel işler, çok güzel hikayeler yazıyorlar” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here