Atakaş Hatayspor, Yeni Stadyuma Kavuşuyor

0
67

Atakaş Hatayspor, yeni stadyumuna bugün kavuşuyor. Hatay Valisi Rahmi Doğan, 11 Mart Perşembe günü (bugün) saat 10.30’da Hatay Stadyumunun devir teslim töreninin yapılacağını açıkladı. Hatay Stadyumunda incelemelerde de bulunan Hatay Valisi Rahmi Doğan, Atakaş Hatayspor’un bir sonraki iç saha maçını burada oynayacağının müjdesini verdi.

Stadın son durumu hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Rahmi Doğan’a stat inceleme gezisinde, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz ve Atakaş Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz de eşlik etti.

Atakaş Hatayspor Kulübünden, konuyla ilgili yapılan açıklamada yapıldı; “Valimiz Sayın Rahmi Doğan, Başkan Vekilimiz Aydın Toksöz ve Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Şensöz, devir teslimi öncesi Hatay Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. Valimiz Sayın Rahmi Doğan’a, Atakaş Hatayspor’umuza göstermiş oldukları ilgiden ve stadyumumuzun tamamlanması konusunda gösterdikleri gayret için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, Atakaş Hatayspor Antakya Atatürk Stadyumunda yaptığı idmanla, bu hafta karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının çalışmalarını sürdürdü. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here