Atakaş Hatayspor, Galatasaray’ı Puansız Gönderdi! 4-2

0
65

Süper Ligin 21. haftasında Atakaş Hatayspor, sahasında Galatasaray’ı konuk etti. Galatasaray’ın, iki kez öne geçtiği ve penaltı kaçırdığı maçta Atakaş Hatayspor, müthiş bir geri dönüşe imza atarak 3 puanın sahibi oldu.

İlk yarıda 2 kez öne geçen ve devreyi 2-1 önde kapatan Galatasaray ikinci yarıda savunmada verdiği büyük boşluklarla kalesinde 3 gol daha gördü ve maçı kaybetti.

Galatasaray Devreyi Önde Kapattı

Karşılıklı gollerin, penaltıların ve VAR kararlarının yaşandığı heyecanlı mücadelede Galatasaray ilk yarıyı önde tamamladı.

Karşılaşmanın 23. dakikasında Emre Kılınç ile öne geçen Galatasaray, 28. dakikada Van Aanholt ile penaltı kaçırdı. Hatayspor, 43. dakikada Diouf’un penaltı golüyle skora denge getirirken ilk yarıda son sözü 45+7. dakikada Kerem Aktürkoğlu frikikten söyledi.

İkinci yarı mücadelede bambaşka bir hikaye vardı. Ev sahibi, 65. dakikada Kamara ile durumu 2-2 yaptı. Mücadelenin 79 ve 90+1. dakikalarında sahne alan Saba Lobjanidze takımını galibiyete taşıdı.

Son 9 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Galatasaray, 10. maçta da yeni hocasıyla galip gelmeyi başaramadı. Ömer Erdoğan yönetiminde son 7 maçta 5 mağlubiyet yaşayarak büyük bir düşüşe geçen Atakaş Hatayspor ise mücadeleyi bırakmadığı maçta şeytanın bacağını kırdı ve 3 puanın sahibi oldu. 82’de Taylan Antalyalı oyundan atılınca, Galatasaray kalan dakikalarda 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray 27 puanla 13. sırada kaldı. Atakaş Hatayspor’un puanı ise 35 oldu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here