Atakaş Hatayspor, Fraport TAV Antalyaspor’u 3-2 ile Geçti!

0
28

Süper Lig’in 36. haftasında Atakaş Hatayspor, Fraport TAV Antalyaspor’u sahasında konuk etti. Antakya Atatürk Stadında oynanan karşılaşmayı 3-2 kazanan Bordo-Beyazlı ekip Atrakaş Hatayspor, 3 maç sonra galibiyete ulaştı. Hatay temsilcisine galibiyeti getiren golleri Aaron Boupendza (2) ve penaltıdan Mame Diouf attı. Antalyaspor’un gollerini ise Amilton ve yine penaltıdan Fredy kaydetti. Bu galibiyetin ardından Atakaş Hatayspor, 53 puanla 5. sıraya yerleşti. Üst üste 2. mağlubiyetini alan Fraport TAV Antalyaspor ise 42 puanla 12. basamakta kaldı.

Atakaş Hatayspor’un Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, maçın ardından yaptığı açıklamada, önemli bir galibiyet aldıklarını, maçın tamamen kontrollerinde geçtiğini söyledi.

Maçın içinde bir dönem sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Erdoğan; “Önemli bir galibiyet aldık. Özellikle omuzlarımızdan galip gelmenin yükü kalktığı için mutluyuz. Maç tamamen kontrolümüz de gidiyordu. 1-0’la soyunma odasına girdik ancak ikinci yarının hemen başında basit bir gol yedik. Ardından 2-1 ve 3-1’i yakaladık. Hiçbir sıkıntı yokken, maalesef yediğimiz ikinci gol sonrası son dakikalarımız sıkıntılı geçti. İstemeyerek savunmaya çok gömüldük. Topun biraz daha bizde kalmasını sağlayabilseydik, dördüncü golü de bulabilirdik. Kalecimiz Munir ve savunma oyuncularımız iyi savunma yaptılar, kritik müdahalelerle skoru koruduk” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here