Asr-ı Saadet Sohbetleri’nin Bu Haftaki Konuğu Müftü Necati Şafak Oldu

0
226

saadet partisi (19)Anadolu Gençlik Derneği (AGD)’nin düzenlediği ve her hafta salı günleri farklı bir konuşmacının katıldığı Asrı Saadet sohbetlerinin bu haftaki konuğu Antakya İlçe Müftüsü Necati Şafak oldu.

Programa Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, Anadolu Gençlik Derneği Antakya İlçe Temsilcisi Mehmet İncecik, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Hatay Şube Başkanı Fahri Serdar Özal ve çok sayıda davetli katıldı.

Antakya İlçe Müftüsü Necati Şafak; Ailenin toplumun temeli olduğunu belirterek, evlenecek olan gençlerin evlilik öncesinde mutlaka evlilik ve aile hukukuyla ilgili doğru bilgi sahibi olmaları gerektiği ve bu konulardaki dini kuralların mutlaka bilinmesinin gerekliliğine değinerek Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kuruluna sıkça sorulan sorulardan evlilik ve aile hukukuna ait olan bir takım meseleleri anlattı. Katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının akabinde program hatim duası ile sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here