Aslan; “Arsuz Hak Ettiği Yerde Değil”

0
105

mete aslan1Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, ilçe ziyaretlerine Arsuz ilçesi ve köylerinde devam etti. Aslan, Gözcüler, Konacık ve Haymaseki köylerinde halk ile bir araya gelip MHP Arsuz İlçe Teşkilat binasının açılışını gerçekleştirdi. Aslan’a MHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Kudret Dönmez ile MHP Arsuz İlçe Başkanı Kasım Uğur ve çok sayıda partili eşlik etti.

Arsuz’un hak ettiği yerde olmadığını ifade eden Mete Aslan, oysaki Arsuz’un Türkiye’nin en önemli turizm beldelerinden biri olduğunu işaret etti. Arsuz’un bir turizm beldesi olmakla birlikte birçok tarihi güzellikleri içerisinde barındırdığını ifade eden Aslan; “İnanın ki ben birçok turizm beldesini gezdim. Bizim Arsuz’umuzun o gezdiğim turizm kentlerinden fazlası bile var. Mükemmel bir doğal zenginliğe sahibiz. Burası Türkiye’nin en önemli turizm kentlerinden birisi! Ancak görüyorum ki Arsuz ilçemiz ne yazık ki hak ettiği yerlerde olmadığı gibi oldukça da gerisinde. Burası da iktidar partisiyle birlikte olmadığı için mi bu kadar geri kaldı. Soruyorum bu hükümet bizlerinde hükümeti değil mi? Bizlerin de hükümeti olsaydı Arsuz şu an hak ettiği yerde olurdu. Demek ki hükümet sadece yandaşlarına hizmet götürüyor” dedi.

MHP Arsuz İlçe teşkilatının açılışına da katılan Mete Aslan, halka hitaben yaptığı konuşmasında ise çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mevcut Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının proje üretemediklerine dikkat çeken Mete Aslan; “Mevcut büyükşehir belediye başkan adaylarını görüyorsunuz. Mega projeler diyorlar. Halkı kandırmak, halkın duygularını sömürmek adına içeriği yalanlarla dolu proje sunuyorlar. Mevcut hükümet tutturmuş Amanos Tüneli diye. Halkımıza diyorlar ki bu proje ile size istihdam sağlayacağız. İnanmayın! Bu Büyük Ortadoğu Projesinin hükümet tarafından bir oyunudur. Doğuyu denize bağlamak adına verilmiş bir söz bu.

Bizim halkımız sizin bu vaatlerinize en büyük cevabı 30 Mart günü sandık başında verecektir. Milliyetçi Hareket ile herkesimi kucaklayan, ayrım yapmaksızın, doğru bilgiler ile halkı bilinçlendirerek geliyoruz. Hatay’ımızı bulunmuş olduğu karanlık günlerden kurtaracağız. Birlik ve beraberliği sağlamak için bu yola çıktım” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here