Asaşspor’a Yeni Lokal!

0
300

asaşspor (17)Lokal yerini değiştiren İskenderun Asaşspor, yeni yerinde kapılarını tüm gençlere açık tutacak. Lokalin yeni yerinde gençlere spor eğitimi de verilecek. Geçtiğimiz hafta sonu lokalin yeni yeri için gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Kulüp Başkan Yardımcısı Bekir Arabulan, burada geleceğin futbolcularını yetiştirme amacı içerisinde olduklarını belirtti.

 Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden İskenderun Asaşspor, lokalini Yenişehir Mahallesi İskenderun Belediye Otoparkı yanına taşıdı. Geçtiğimiz hafta sonu açılışı gerçekleştirilen Asaşspor’un yeni lokal binasının açılışına Mavi-Beyazlı Kulübün Başkanı Zeki Göçmen, Asaşspor’a ve İskenderun sporuna emek veren eski sporcular katıldı.

asaşspor (18)

Açılışta açıklamalarda bulunan Kulüp Başkan Yardımcısı Bekir Arabulan; “Lokalimiz sadece sporculara değil, tüm vatandaşlarımıza da açıktır. Her zaman gelip burada dinlenip, hoş bir sohbet ortamı bulabilirler. Fakat futbola gönül veren gençlerimizi lokalimizde daha fazla görmek istiyoruz. Burada onlara futbol konusunda eğitici bilgiler yanında kurslar da düzenleyeceğiz. Amacımız burada geleceğin sporcularını yetiştirmektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here