Artık EuroCup’ta Zafer Zamanı!

0
49

homend antakya30Homend Antakya, EuroCup Maçı Öncesinde Fenerbahçe’ye Farklı Mağlup Oldu!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, ligin 10. haftasında kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe’yi ağırladı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar oyun üstünlüğünü elinden bırakmayan Fenerbahçe karşısında varlık gösteremeyen Homend Antakya, salondan 46-81’lik farklı skor ile mağlup ayrıldı.

Konuk ekip Fenerbahçe’nin en skorer ismi, 12 sayı kaydeden Verameyenka olurken, Bibrzycka ve Esmeral attıkları 10 sayı ile onu takip eden isimler oldular. Temsilcimiz Homend Antakya’da ise 16 sayı atan Petronyte, sahanın da en skorer ismi olurken, attığı basketler yenilgiye engel olamadı. Karşılaşmanın 1. periyodu 13-24 Fenerbahçe üstünlüğü ile geçerken, devreye de 25-41’lik skorla girildi. 3. periyodu 35-61 geçen konuk ekip Fenerbahçe maçın sonunda ise 46-81’lik skorla gülen taraf oldu.

EuroCup Maçı Yarın Dynamo Kursk ile…

Avrupa Kupası öncesinde Fenerbahçe karşısında alınan farklı yenilgi takımda şok etkisi yaratırken, Homend Antakya Belediye, EuroCup’ta var olmak için yarın evinde konuk edeceği Dynamo Kursk takımını geçmek zorunda. Zorlu karşılaşma öncesi tüm Hataylılara seslenen Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, bu önemli maçta takıma sahip çıkılmasını ve destek verilmesini istedi. Savaş, Homend Antakya’nın verilecek destek ile bu zorlu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılacağını ve Avrupa kupasındaki yoluna devam edeceği inancını taşıdığını belirtti.

Şehrimizi ve ülkemizi Avrupa’da EuroCup müsabakalarında başarıyla temsil eden Homend Antakya Belediye, Dynamo Kursk ile yarın saat 20.30’da karşılaşacak. Temsilcimiz için Avrupa kupalarında var olma maçı, Antakya Kapalı Spor Salonunda oynanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here