“Artık Bizler Bölgemizde Huzuru Arıyoruz”

0
80

dudu-itso ziyaretMilletvekili Dudu, İTSO Yeni Yönetimini Ziyaret Etti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’yu dün ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, kongre sonrası Levent Yılmaz başkanlığında oluşan yeni yönetimi kutlayarak, görevlerinde başarıları diledi. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette İTSO Yönetimi, Vekil Dudu’dan karayollarında gerçekleştirmeyi düşündükleri “Outlet” için de destek istediler.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İskenderun’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’nun dünkü ziyaretlerinin bir tanesi de İTSO oldu. İTSO Başkanı Yılmaz; “Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da buradaki birlik ve beraberliği devam ettirmek amacı içerisinde yönetimdeki arkadaşlarımız ile birlikte sürdüreceğiz. Birlik, beraberlik ve bütünlüğü kentimizde daha da geliştirmemiz halinde, bunun İskenderun ekonomisine olumlu yansımaları olacaktır. Burada ben değil biz varız! Karar merciinde sadece ben yokum! Elbette ki yapacağımız çalışmalarda siz değerli milletvekilimizi de yanımızda görürsek, kent için daha da güzel işlere imza atarız” dedi.

Suriye olaylarında ekonomik koşulu bir tarafa bıraktıklarını söyleyen Vekil Dudu ise, “Artık bizler bölgemizde huzuru arıyoruz. Korkarım ki, bu gidişat daha da kötüye gidecek. Bu konuda hükümeti defalarca uyarmamıza, bazı olayların yaşanmasına karşın hiçbir önlem alınmadı. Orada kan akıyorsa, bunun sorumlusu hükümettir. Oradaki kanı durduramadan da barışı sağlayamazsın! Bu bölgede bin küsur yıllık barış bozulmaz ama yine de gelecekte neler olacağı bilinmez. Dikkatli olmamız gerekir” diye uyarıda bulundu.

İskenderun’a Outlet Merkezi Kurulması Hedefleniyor!

İskenderun’daki gerçekleştirecekleri faaliyetler hakkında da bilgiler verip, bunların hayat bulması için Vekil Dudu’dan destek isteyen İTSO Başkanı Yılmaz; “Yılardır atıl durumda bulunan şehir merkezindeki karayollarının yerine geçici süreliğine Outlet kurmayı istiyoruz. Oranın ne yapılacağına karar verilene kadar, atıl durumda kalacağına biz değerlendirelim istedik ve böyle bir proje ürettik. Dokuyu bozmadan, sadece depolarda tadilat yaparak esnafın ellerinde kalan seri sonu ürünlerini ucuza satabilecekleri veya kadınlarımızın ürettiği ürünlerini hiçbir bedel ödemeden satabilecekleri fuar alanı gibi bir yer haline getirmek istiyoruz. Amacımız girişimcilerin önünü açmaktır. Ne zaman çıkın denilirse hemen çıkarız” dedi.

Bu konuya sıcak baktığını dile getiren Vekil Dudu, yardıma hazır olduğunu belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here