Arsuz’da Polis Haftası Etkinlikleri

0
40

10 Nisan Polis Günü ve Polis Haftası nedeniyle, Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yılı tüm yurtta olduğu gibi Arsuz’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Hafta boyunca Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan önderliğinde teşkilat mensupları Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı makamında ziyaret, çelenk sunma töreni, şehitlik ziyareti gibi çeşitli programlara katılırken, Kaymakam Sarı da kurum amirleri ve Emniyet Güçlendirme Dernek Başkanı Mehmet Altun ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdiler.

Program dahilinde, Emniyet Müdürü Kalkan makamında ziyaret edilirken, yıl içerisinde çeşitli başarılar sergileyen emniyet mensuplarına da ödüller verildi. Ziyaret sonrasında Kaymakamlıkça hazırlanan karanfiller binadaki tüm personele dağıtılıp polis haftası tebrik edildi.

Kaymakam Sarı ziyarette tüm teşkilat mensuplarına sağlık ve huzur içerisinde görev hayatları dilediğini, haftalarını tebrik ettiğini belirtirken, Müdür Kalkan da şahsı ve çalışma arkadaşları adına Kaymakam Sarı ve misafirlere şükranlarını sunduğunu ifade etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here