Arsuz’da 2 Gün Elektrik Yok!

2
80

elektrik kesintisi3Türkiye Elektrik Dağıtım Şirketinden yapılan açıklamada bugün ve yarın bakım ve tesis çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak bölgeler hakkında açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre, 28 Temmuz 2015 Salkı günü (bugün) Arsuz İlçesi Karaağaç Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi ve Sahil Kenarına 9:00-17:00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle, Arsuz İlçesi Avcılar Suyu, Konacık, Işıklı, Tatarlı, Tülek, Hüyük, Kale ve Haymaseki mahallelerine 1:00-9:00 saatleri arasında, Uluçınar Mahallesi Gümüşkent Sitesi’ne 9:00-18:00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyeceği duyuruldu.

Açıklamada ayrıca 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü (yarın) Arsuz İlçesi Karaağaç Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi ve Otoban Kavşağına 09.00-17.00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle, Arsuz İlçesi Uluçınar Mahallesi Gümüşkent Sitesi’ne 09.00-18.00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyeceği kaydedildi.

İlanda belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabileceği belirtildi.

2 YORUMLAR

  1. siz basın olarak tüm yerel gazeteler kopyala yapıştır mantığı ile haber yaparsınız.biriniz vatandaşın sorunlarını dile getirmezsiniz.özellikle 2 yıldır devam eden ve her gece illaki kesilecek olan elektrik kesintisini takip edip soruşturduğunuz yok

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here