Arsuz Sami Üstün’e Emanet!

0
29

31 Mart Pazar günü sandık başına giden Arsuzlular yeni belediye başkanını belirledi. 55 bin 124 seçmenin oy kullandığı Arsuz’da, kesin olmayan sonuçlara göre yeni belediye başkanı Sami Üstün oldu. Kesin olmayan sonuçlara ve açılan sandıkların yüzde 89,5’una göre, Sami Üstün 35 bin 706, Ak Parti adayı Değer Tultak 8 bin 937 oy aldı.

Üstün’den Arsuz’a Teşekkür

Sonuçların açıklanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir teşekkür mesajı yayınlayan Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün; “Kıymetli Arsuz halkı, Seçim kampanyamız sonucunda sizlerin teveccühü ile kesin olmayan sonuçlara göre en yüksek oyu almış bulunmaktayız. Kampanyamız boyunca söylediğimiz hususu tekrar belirtmek isterim ki; bizim işimizde, gücümüzde Arsuz olacak. Demokrasi İçerisinde geçen seçim sürecince çalışma yürüten diğer aday arkadaşlarıma da bundan sonra ki hayatlarında başarılar dilerim. Şimdi hizmet zamanı!

Adaylığımız açıklandığı andan itibaren desteklerini bir an olsun esirgemeyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’e, partimizin ayrı ayrı tüm kademelerinde görev alan yol arkadaşlarıma, aileme ve en önemlisi de bizlere inanıp, desteklerini esirgemeyen siz değerli hemşerilerime şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here