Arsuz Nüfus Müdürü Cengiz Göç, Hakkari’ye Tayin Oldu

0
59

Yaklaşık 1,5 yıldır Arsuz İlçe Nüfus Müdürlüğü görevini sürdüren Nüfus Müdürü Cengiz Göç’ün tayini, Hakkari İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne çıktı. Göç, tayininin çıkmasından dolayı ilçeye veda etti.

Arsuz’dan ayrılmadan önce Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı makamında ziyaret eden ve Kurum Müdürleri ile de bir araya gelen Nüfus Müdürü Cengiz Göç, Kaymakam Sarı’ya ve diğer kurum müdürlerine görev süresi boyunca kendilerine ve teşkilatlarına vermiş oldukları destekten dolayı teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

Kaymakam Sarı da görev süresi boyunca ilçede fedakarca ve özveri ile görev yapan Nüfus Müdürü Cengiz Göç’e başarılı çalışmalarından dolayı şahsı ve ilçe halkı adına teşekkürlerini sundu. Özellikle pandemi süreci boyunca bu zorlu günlerde şahsen ve teşkilatça göstermiş oldukları gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı kendisine ve çalışma arkadaşlarına şükranlarını ifade etti. Sarı, günün anısına hazırlanan teşekkür plaketini de takdim etti.

Kaymakam Sarı; “Nüfus Müdürümüz Cengiz Göç, Arsuz’da kimin kapısını çalsa kapılarının her zaman kendisine açık olacaktır. Bu zorlu günlerde aynı kaderi ilçeyle paylaştık ve hizmetin halkımızın evlerine kadar götürülmesi noktasında gece gündüz demeden çalıştık. Bu çalışmalar herkes tarafından takdirle karşılanmıştır” dedi.

Müdür Göç ise Kaymakam Sarı ve mesai arkadaşlarına, kurum müdürü arkadaşlarına desteklerinden dolayı teşekkürlerini de sunduğunu ve Arsuz halkına gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarını sunduğunu ifade etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here