Arsuz Karaağaçspor, Dörtyol’da Farklı Kazandı: 7-2

0
141

2019-2020 Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Arsuz Karaağaçspor, Dörtyol ilçesinde yapılan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle Dörtyol Belediyespor’u 7-2 mağlup ederek zirve yolunda önemli bir galibiyet elde etti. Arsuz Karaağaçspor, sezon başından bu yana oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 3’te beraberlik alarak puanını 12’ye çıkarttı. Arsuz Karaağaçspor’un ligde yenilgisi bulunmuyor.

Lider Nazik Kuyumculuk Dursunluspor Durdurulamıyor

Hatay Amatör Küme Süper Ligde grup lideri olan Nazik Kuyumculuk Dursunluspor ise ardı ardına aldığı başarılı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Nazik Kuyumculuk Dursunluspor, son olarak Çekmece Sahasında yapılan karşılaşmada Arsuz Gözcülerspor’u her iki yarıda atılan gollerle 5-1 mağlup etti.

Sezon başından bu yana oynadığı 7 karşılaşmada 6 galibiyet, 1’de beraberlik alan Dursunlu temsilcisi, Hatay Amatör Küme Süper Liginde 19 puan ile namaglûp lider durumda bulunuyor.

Hatay Amatör Küme Süper Liginde, günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar ise şöyle oldu: Samandağspor: 3-Kırıkhanspor: 3, Kırıkhangücü: 3-Ekincispor: 0. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here