Arsuz Garnizon Komutanı Çoban’a Veda Yemeği

0
441

Yaklaşık 8 yıldır Hatay’da görev yapan, Arsuz’daki görev süresini doldurarak Adana Ordu Evi Müdürü olarak atanan Kıdemli Albay Cengiz Çoban ve eşi Fusun Çoban onuruna veda yemeği düzenlendi. Uluçınar Eğitim Merkezi Komutanı Deniz Yarbay Ünsal Kızıl ise 30 Ağustos’ta Albay rütbesini alarak Çoban’dan boşalan Arsuz Garnizon Komutanlığı görevini devir alacak.

Tayini çıkan Arsuz Garnizon Komutanı Cengiz Çoban adına Arsuz Kaymakamlığı tarafından düzenlenen veda yemeğine, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Uluçınar Özel Eğitim Merkez Komutanı Deniz Yarbay Ünsal Kızıl,  Arsuz İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erkan Karakaş ve Kurum Amirleri katıldı.

Kaymakam Sarı, günün anısına Kıdemli Albay Cengiz Çoban’a ilçede yaptığı başarılı çalışmalar ve halkla olan sıcak diyalogundan dolayı teşekkür plaketi ve hediye takdim etti.

Yemeğin ardından konuşan Kaymakam Sarı, Albay Cengiz Çoban ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek; “Garnizon Komutanımız başarılı bir şekilde Arsuz’daki görevini tamamladı. Kendisi ile çalışmış olmaktan mutluluk duydum. Diliyorum ki yeni görevinde de başarılı ve mutlu olur” diye konuştu.

Başkan Güven; “Yeni Görevinde Başarılar Diliyorum”

Kısa sürede olsa Arsuz için birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven de; “Göreve geldiğimiz günden itibaren belki de çok kısa bir süre beraber çalışma fırsatımız oldu. Ancak birlikte, uyum içerisinde çalıştık. Komutanımızın ilçemizde görev yaptığı süre zarfı içerisinde, ilçemiz adına sayısız hizmetleri olmuştur.  Ortaya koyduğu gayret ve başarılı çalışmalardan dolayı Komutanımız Sayın Cengiz Çoban’a teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Garnizon Komutanı Kd. Alb Cengiz Çoban ise düzenlenen veda yemeği için teşekkür ederek, Arsuz’da görev yapmış olmaktan mutluluk duyduğunu, kendisine destek olan herkese teşekkürlerini sunduğunu ifade etti ve Arsuz’dan güzel anılarla ayrıldığını söyledi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here