Arsuz Belediyesi ‘Spor Şenlikleri’ Sona Erdi

0
14

Arsuz Belediyesi Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen “Gelişim Ligler Futbol Zafer Kupası” sona erdi. Arsuz Belediyesi tarafından düzenlenen spor şenlikleri kapsamında bu yıl 5 farklı branşta spor etkinlikleri gerçekleşti.

Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Tesislerinde ve Gözcüler Spor Sahasında, 12 futbol kulübü ve yaklaşık bin futbolcunun katılımıyla gerçekleştirilen “Gelişim Ligleri Futbol Zafer Kupası” turnuvası tamamlandı. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği ödül töreninde konuşan Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven,  Bu turnuvayı daha da geliştireceklerini ve farklı branşları da ekleyeceklerini belirtti.

Başkanı Güven; “Burada biz siyaset yapmayacağız. Spor yapıyoruz. Bu sporu Arsuz Belediyesi olarak elimizden geldiğince desteklemeye çalışıyoruz, desteklemeye çalışacağız. Hepimiz biliyoruz ki çok zorlu bir dönemden geçtik. Bu zor dönemden bütün bireylerin etkilendiği gibi belediyede maalesef etkilenmiştir. Bu konuda ister sosyal, sportif faaliyetlerde olsun ister hizmetlerde olsun maalesef aksamalar oldu. Ama bu aksamaları telafi etmek için bundan sonra son hızla çalışacağız.

Özellikle bu çocuklarımıza, gençlerimize ne yaparsak azdır. Elimizden geleni yapacağız. Bir teşekkür gerekiyorsa önce bu çocukları yetiştiren anne babaları alkışlamanızı istiyorum. Bundan sonra değerlerimiz olan bu pırıl pırıl çocuklara, Atatürk’ün sporcularına da çok büyük bir alkış istiyorum. Bütün çocuklara başarılar diliyorum. Hepiniz birer cevhersiniz. İstediğiniz ve çalıştığınız sürece amacınıza ulaşacaksınız. Bundan emin olabilirsiniz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here