ARİAD’tan Eğitime Destek Amaçlı Manuş Baba Konseri

0
54

Arsuz’da faaliyet gösteren Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Eğitime Destek’ konserlerinin beşincisi, Mira Performans Kafe’de Manuş Baba olarak bilinen şarkıcı Mustafa Özkan konseri ile gerçekleştirildi.

Eğitime Destek Projesi kapsamında düzenlenen konser yoğun ilgi gördü. Elde edilecek gelirle imkanı olmayan üniversite öğrencilerine burs vermeyi amaçlayan konsere bir çok şirket sponsor olarak eğitime katkı sunmak adına önemli bir adım attı.

Eğitime Destek kapsamında öğrencilere burs verecek olmaktan mutlu olduklarını söyleyen Başkan Ağır, üyelerinin hepsinin eğitim gönüllüsü olduğunu ve eğitime destek vermekten onur duyduğunu söyledi.

Düzenlenen konsere, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Açıkyol, Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Sami Üstün, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Boda, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, Arsuz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rafi Sümbültepe, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Diyap Atar, Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği Başkanı Veysel Cıncık, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu, İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu,  İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Yener, İGEV Başkanı Mithat Barutçu ve yönetim kurulu, dernek üyeleri, konser sponsorları ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konser öncesi açılış konuşmasını gerçekleştiren ARİAD Başkanı Adnan Ağır; “Bugün ARİAD olarak eğitime destek konserlerimizin beşincisini gerçekleştirmenin mutluluğu ve heyecanı içerisindeyim. Bu gece, Eğitime Destek için Manuş Baba konserinde yanımızda olup bize destek veren misafirlerimize, üyelerimize, tüm eğitim gönüllülerine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından da düzenlenen konsere sponsor olarak destek veren katılımcılara teşekkür plaketi verildi.

Gecenin finalinde ise “Manuş Baba” ismi ile ünlenen şarkıcı Mustafa Özkan, sevilen şarkıları ile dinleyenlerine keyifli dakikalar yaşattı. Şarkıcının konserine yoğun ilgi gösteren hayranları, cep telefonlarının ışıklarını yakarak şarkılara eşlik etti. Yaklaşık 2 saat süren Manuş Baba konserinden elde edilen gelirin ‘ARİAD Eğitime Destek Projesi’ne aktarılacağı belirtildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here