ARİAD’dan Eğitime Destek Konseri

0
33

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Eğitime Destek’ konserlerinin dördüncüsü Mira Kafe’de gerçekleştirildi. Eğitime Destek Projesi kapsamında Mira Kafe’de düzenlenen konser yoğun ilgi gördü. Elde edilecek gelirle imkanı olmayan üniversite öğrencilerine burs vermeyi amaçlayan konsere bir çok şirket sponsor olarak eğitime katkı sunmak adına önemli bir adım attı.

Eğitime Destek kapsamında öğrencilere burs verecek olmaktan mutlu olduklarını söyleyen ARİAD Başkanı Adnan Ağır, üyelerinin hepsinin eğitim gönüllüsü olduğunu ve eğitime destek vermekten onur duyduğunu söyledi.

Mira Kafe’de düzenlenen konsere, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan, İskenderun Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Arsuz İlçe Jandarma Komutanı Barkın Eryılmaz, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Çetin Çıngı, sivil toplum kuruluşları, dernek üyeleri, konser sponsorları ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konser öncesi açılış konuşmasını gerçekleştiren ARİAD Başkanı Adnan Ağır; “Bugün ARİAD olarak eğitime destek konserlerimizin dördüncüsünü gerçekleştirmenin mutluluğu ve heyecanı içerisindeyim. ARİAD Olarak Misyonumuz; Bünyesindeki farklı sektörlerde ki iş insanları arasında birikim, bilgi ve fikir paylaşımına öncülük ederek işbirliği fırsatları oluşturmak, üyelerinin daha ileri iktisadi ve sosyal seviyelere ulaşmaları için gerekli çalışmalar yürütmek, çeşitli sivil toplum örgütleri, meslek kuruluşları, kamuoyu önderleri ile ilişkiler geliştirerek üyelerinin bu kuruluşlarda güçlü temsil ilişkileri içerisinde olmalarına rehberlik etmek, iş dünyasının sorunlarını tespit edip giderilmesi yönünde çalışmalar yapmak, yerel, bölgesel ve ulusal konularda projeler hazırlayıp üyelerle ve ilgili kurumlarla paylaşmak ve bu projelerin gerçekleşmesinde rol oynamaktır.

Bu gece, Eğitime Destek için Sakiler Grubu konserinde yanımızda olup bize destek veren misafirlerimize, üyelerimize, tüm eğitim gönüllülerine teşekkür ediyorum” dedi.

Gecenin finalinde ise Türkiye’nin sevilen guruplarından Sakiler sahneye çıkarak bir birinden güzel eserleri seslendirdiler. Yaklaşık 2 saat konser veren Sakiler Grubu, seyircilere müzik ziyafeti verdi. Konserden elde edilen gelirin ‘ARİAD Eğitime Destek Projesi’ne aktarılacağı belirtildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here