Ardıçlı Halkı Haluk Levent’le Coştu

0
285

haluk levent1Hacılar Beldesi 5. Üzüm Festivalinde bu yıl Haluk Levent sahne aldı. Ardıçlı Beldesi Pazar yerinde yapılan açık hava konserine; Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, Hassa Garnizon Komutanı Yüzbaşı Gürkan Kabakçı, Soğuksu Belediye Başkanı Osman Koşay, siyasi parti temsilcileri ve 5 binin üzerinde geniş halk topluluğu katıldı.

Haluk Levent, Ardıçlı’da verdiği konserde seslendirdiği Rock şarkılarla hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı.

Konser sırasında konuşma yapan Levent, savaşlara değinerek; “Dünyada 40 binin üzerine çocukların zulüm ve işkence sonucu hayatını kaybettiğini,hangi siyasi görüşten olursa olsun,hangi inanca sahip olursa olsun,terör ve terörün her türlüsünü kınıyorum ve lanetliyorum” dedi. Levent ayrıca kendi dedesinin de Kars –Sarıkamış’ta şehit olduğunu sözlerine ekledi.

haluk levent2

Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu da yapmış olduğu konuşmada, Ardıçlı ve Hassa halkının en güzele, en iyiye layık olduğunu, her türlü siyasi görüşe ve düşünceye açık olduklarını ve farklı görüşlerdeki insanları kucaklayacaklarını belirterek; “Yeter ki, vatan haini olmasın. Onlar bizim kapımızdan içeriye giremezler” dedi.

Üç saate yakın süren konserde; Haluk Levent, zaman zaman vatandaşların arasına girerek, hayranlarıyla resim çektirdi. Konser sonrası, Hassa’nın meşhur üzümünden ve incirinden tadan sanatçı; bu lezzetin tüm Türkiye’nin bilmesi gerektiğini ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here