Antakya Bld. Voleybol Takımı Belediye Plevne’yi Ağırlıyor

0
238

Türkiye 2. Lig B grubunda ilimizi başarı ile temsil eden Antakya Belediyesi Erkek Voleybol takımı, hafta sonu kendi evinde Belediye Plevne’yi misafir edecek. 17 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını hafta içinde yapılan çalışmalar ile tamamlayan Antakya Belediyesi Erkek Voleybol takımı, sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Geçtiğimiz Pazar günü Kayseri deplasmanında sergilediği oyun ile Melikgazi Belediyespor’u setlerde 3-0 yenmeyi başaran Antakya Belediyesi Erkek Voleybol takımı, lider Kahramanmaraşspor ile arasındaki bir puan farkla 8 puanla 3. sırada yer alıyor.

İşitme Engelliler Afşin Yolcusu

Türkiye İşitme Engelliler Deplasmanlı Futbol 1. Lig 4. Grupta ilimiz temsilcisi Antakya Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı, Kahramanmaraş ili ekiplerinden Afşinspor ile deplasmanda oynayacak. Temsilcimiz 18 Kasım Pazar günü saat 12.00’de Afşin ilçe stadında Afşinspor takımı ile mücadele edecek.

Geçtiğimiz hafta sonu Malatya deplasmanında Malatya İnönü İşitme Engelliler futbol takımı ile yine deplasmanda mücadele eden ve karşılaşmayı 1-0 lehine sonuçlandıran Antakya Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı, deplasmanda oynayacağı maçta galibiyet hedefliyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here