Antakya Belediye Başkanı Savaş; “Büyük Şehrin Başkan Adayıyım”

0
220

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Payas’ta basın toplantısı düzenledi. Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş Hatay içerisinde birlik beraberlik adına yaptığı gezilerden en önemlisini Payas’ta gerçekleştirdi. Ev sahipliğini Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın yaptığı basın toplantısına İskenderun basını davet edildi.

Payas’ta yapılan basın toplantısında, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş yaptığı çalışmaları ve projelerini anlattı. Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, basın mensuplarının büyükşehir belediyesi ve adaylığı konusunda sorulan sorulara ise “Ben ilin belediye başkanıysam, o il büyük belediye olmuşsa tabi ki bende belediye başkanı adayıyım. 4 yıldır belediye başkanıyım ve bilim adayım, pozitif ve negatif objektif değerleri çok iyi bilen bir insanım.

İl Büyük şehir olmuşsa, belediye başkanı da başarılıysa seçimlerde tabi ki aday olması lazım, başarısız ise siyaset sahnesinden çekilmesi lazım. Büyük şehirlerde temel hizmeti Büyükşehirler yapacak. Su, ulaşım, mezarlık, itfaiye işlerini vatandaşın temel ihtiyacının yüzde 90’ını büyük şehirler yapacak. Esas ana omurga işleri büyük şehir belediyeler yapacak” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here