Antakya Belediye Bandosu İGC Önünde Mini Konser Verdi

0
326

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 89. yıldönümü münasebeti ile Antakya Belediye Bandosu’nu dün cemiyet binasında konuk etti. Bina önünde mini bir konser veren Antakya Belediye bandosuna, halk büyük ilgi gösterdi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyetinin daveti üzerine İskenderun’a gelen Antakya Belediye Bandosu, cemiyet binası önünde mini bir konser verdi. Cumhuriyet bayramına özel bestelerin çalındığı konseri İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Dönmezer ve Haluk Arlı ile yoldan geçen vatandaşlar büyük bir beğeni ile dinlediler. Müziği duyup da dinlemeye gelen vatandaşlarda, böylesi bir konserin gerçekleşmesinden duydukları memnuniyeti, Cemiyet Başkanı Şehmuz Aslan’a ilettiler.

Konser ile ilgili düşünceleri dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Civelek; “Cumhuriyet; fazilettir, çağdaşlıktır ve özgürlüktür. Şu anda laik, demokratik ve özgür bir ülkede yaşıyorsak, bunu cumhuriyetin kurcusu Mustafa Kemal’e borçluyuz. Onun kurduğu Cumhuriyet’e bugünlerde çok şiddetle ihtiyacımız var! Buna sahip çıkmak bizim başlıca görevimizdir” dedi. Başkan Civelek, “Yaşasın Cumhuriyet” diyerek, konuşmasını tamamladı.

Minik bando konserinin birde küçük dinleyicileri vardı. Kreşte kalan çocuklarında ilgisini çeken konserde, onlar için özel parçalar çalındı. Konser sonunda Belediye Başkanı Civelek, çocuklara şeker ikram etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here