Anadolu’da İlk On!

0
90

yüzme ihtisas2Yüzme İhtisas Kulübü, Anadolu Kupasını 41 kulüp arasından 10. sırada tamamladı

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Isparta’da gerçekleştirilen ‘2013 Anadolu Kupası Yüzme Müsabakası’nda ilimizi temsil eden İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü, 41 kulüp arasından müsabakayı 10. sırada tamamlayarak, başarılı bir sonuç elde etti. Elde edilen bu başarıdan ötürü sporcularını kutlayan Kulüp Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu, daha büyük başarılara imza atabilmenin bir yolu da ailelerin yetenekli çocuklarını iyi değerlendirmesinden geçtiğini belirtti.

Türkiye genelinden başarılı yüzücülerin kıyasıya mücadele ettiği Anadolu Kupasında, Trabzonspor birinci, Balıkesir Yıldız Kulaçlar Kulübü ikinci, Eskişehir Anadolu Üniversitesi üçüncü oldu. İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü sporcuları da göstermiş olduğu performans göz doldurdu.

Gösterdikleri performansın ardından elde edilen bu başarıdan ötürü tüm sporcularını kutlayan Kulüp Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu; “Anadolu’da ilk onda olmak bizim için büyük başarıdır. Daha düzenli bir çalışma ile çıtayı daha yukarılara kaldırabiliriz. İskenderun’da bu amacımızı gerçekleştirebileceğimiz yetenekli sporcular oldukça fazla ancak ne yazık ki ailelerin çoğu yüzme konusunda hassas davranamıyor. Bilinçsiz veya araştırmadan yüzme kurslarına gönderilen yetenekli çocukların değerlendirilememesi bizler için acı vericidir. Bu yetenekleri kulübümüz çatısında toplamak kesinlikle başarılı olmamızı sağlayacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here