Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Şampiyonası İskenderun’da Yapılacak

0
96

voleybol şampiyonası1İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Arıkoğlu, 22-25 Ocak tarihleri arasında ‘Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Şampiyonası’nın İskenderun’da yapılacağını belirtti.

Arıkoğlu, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında İskenderun ve Sakarya Kapalı Spor Salonlarında gerçekleştirilecek olan şampiyonayla ilgili bilgi verdi. Müdür Arıkoğlu, konuyla ilgili bilgilendirme toplantısında; “22-25 Ocak tarihleri arasında İskenderun ve Sakarya Spor Salonlarında yapılacak olan ‘Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Şampiyonası’ gerçekleştireceğiz. Biliyorsunuz ki bu turnuvalar çok önemli turnuvalardır. Çünkü buradan birçok sporcu olimpiyatlara gidecek ve iyi bir eğitim alarak milli formaya kavuşacaktır. Bu şampiyona sporcuların müsabaka atmosferini yaşamaları açısından da çok önemlidir.

Burada gerçekleştirilecek olan şampiyona için, kentimize gelecek olan sporcularımıza esnafımız ve halkımız sahip çıkmalıdır. Onlar geleceğimizin milli sporcuları olacaklardır. İskenderun, ciddi bir organizasyona ev sahipliği yaparken, misafirperverliğimizi de ön plana çıkaracağız. Bu nedenle tüm halkımız bu turnuvaya sahip çıksın, salonları dolduralım” dedi.

Müdür Ali Arıkoğlu, 12 erkek, 12 kız olmak üzere toplam 24 takımın mücadele edeceği şampiyonanın İskenderun’da yapılmasına vesile olan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay’a teşekkürlerini de iletti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here