Amanos Tüneli İçin Geri Sayım Başladı!

0
9

İskenderun-Toprakkale arası Devlet Yolu Asfalt Yenileme ve Sanat Yapıları (Kavşak, Hemzemin Geçitler, Köprülü Kavşakşar vb.) işinin 1. Etap, İskenderun-Payas arası 16,8 kilometrelik bölümünün ihalesi yapıldı. Bu bağlamda Amanos Tüneli için de geri sayım başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel; “En kısa zamanda sözleşmesi imzalanıp işe başlanacaktır. Yine 2. Etabın, yani Payas-Toprakkale kısmının projeleri tamamlanır tamamlanmaz ihalesi yapılacaktır” dedi.

‘Çalışmaları Gece Gündüz Sürdüreceğiz’

Çalışmaların durmaksızın sürdürüleceğini de kaydeden Milletvekili Abdulkadir Özel; “Sayın Cumhurbaşkanımıza hemşerilerimiz adına şükranlarımızı sunuyor; Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, süreci birlikte takip ettiğimiz Milletvekillerimize, Karayolları Genel Müdürümüze, Bölge Müdürümüze ve değerli bürokratlarımıza çok teşekkür ediyorum.

En önemlisi bugüne kadar projenin hassasiyetle tamamlanması süresince sabır ve anlayış gösteren değerli hemşerilerimize çok çok teşekkür ediyorum. Her hizmetin en güzeline layık olan hemşerilerimizin emrinde şehrimizin tüm ihtiyaçlarını tamamlayana kadar gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. Durmak yok, yola devam. Ve Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Amanos Tüneli için de geri sayım başladı” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here