Amacından Uzak!

0
79

Stat: Mimar Yahya Baş

Hakemler: Levent Aktan***, Fırat Zengin**, Sercan Ertemçöz**

Bayrampaşa: Hamdi Tevfik***, Ünal***, Cenk***, Barış***, İlker***, Hayrullah***, Recep Soner Cihan**, (Dk. 58 Serkan*), Mehmet**, (Dk. 78 Recep Berk*), Mustafa**, (Dk. 60 Abdullah***), Tufan Zahid***, Ziya***

İskenderun Demir Çelikspor: Ceyhun**, Oğuzhan**, Halil İbrahim***, Mustafa Soytaş**, Hamza***, Salih*, (Dk. 82 Ömer?), Mert**, (Dk. 78 Eren*), Mustafa Serkan Demirel**, (Dk. 46 Samet*), Abdulkadir*, Ömür*, Deniz*

Goller: Dk. 22 Hamza (İskenderun Demir Çelikspor), Dk. 30 ve 90 Tufan Zahid (Bayrampaşa)

Sarı Kartlar: Tufan Zahid, Barış, Recep Berk (Bayrampaşa), Deniz, Mert, Oğuzhan (İskenderun Demir Çelikspor)

Hafta sonunu Bayrampaşa deplasmanında geçiren 2. lig temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, öne geçtiği karşılaşmayı 2-1 mağlup bitirdi. Ligde amacı olan takım görünümünden uzak bir performans sergileyen Kırımızı-Lacivertli ekip, ligde 11. sıraya geriledi.

Maça istekli ve hırslı başlayan İskenderun Demir Çelikspor, karşılaşmanın 22. dakikasında Hamza ile öne geçti: 0-1. 26. dakikada da Halil İbrahim’in ceza sahası dışından topa sert şutunu, kaleci Tevfik önledi. Ev sahibi 30. dakikada beraberliği sağladı. Ünal ile gelişten atakta, ceza alanında topla buluşan Tufan Zahid, güzel bir kafa şutu ile topu ağlara gönderdi: 1-1. Karşılaşmanın il devresi de bu skorla tamamlandı.

İkici yarıda ağırlığını biraz daha hissettiren ev sahibi, İskenderun Demir Çelikspor kalesinde etkili olmaya başladı. Girdiği birçok pozisyondan yararlanamayan Bayrampaşa, uzatma dakikalarında Ziya’nın kale içerisine gönderdiği topta yine sahneye çıkan Tufan Zahid ile öne geçti: 2-1. Karşılaşma da bu skorla sonuçlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here