“Amacımız Her Adımda Kaliteli Hizmet Vermek”

0
117

gelişim hastanesi2Gelişim Hastanesi Direktörü Ozan Yaşar Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

İskenderun Özel Gelişim Hastanesi yeni Direktörü Ozan Yaşar, İskenderun basınıyla Petek Kafe’de bir araya geldi. Direktör Yaşar; “Her adımda özellikli, kaliteli hizmet vermek amacı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Kurumsal Pazarlama ve İnsan Kaynakları Sorumlusu Enver Çığız ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Semiha Yelmer Çekiç ile birlikte basınla bir araya gelen Direktör Ozan Yaşar; “Kısa bir zaman önce başladığım bu görevde hastanemizde vatandaşa verilen sağlık hizmetinin kalitesini artırmak gayesi içerisinde oldum, olmaya da devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Hastanede yeni verilmeye başlanan hizmetler hakkında da bilgi veren Yaşar; “Koroner anjio alanında gelişmiş uygulamalar yapılmaktadır. Hasta açısından çok daha konforlu bir uygulama olan, Türkiye’de sadece birkaç hastanede yapılabilen el bileğinden anjio uygulaması ile beraber hasta, yarım saat kadar kısa bir sürede taburcu edilebilmektedir. Bölgedeki diğer yapılan uygulamalardan bir başka farkı ise; kasık bölgesinden yapılan Anjio’da özel bandaj uygulanmakta ve hasta iki saatte taburcu edilebilmektedir. Gelişim Hastanesi’ne yapılmakta olan ek binanın devreye girmesiyle Onkoloji bölümünde de hizmet verecek olan kurumumuz, ileri düzeyde teknolojiler ile bölge halkına en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir. Ek binanın faaliyete girmesiyle, 120 yatak sayısına ulaşacağız.

Bizim özel hastane anlayışımız, gelen hastalara özel hastanede olduklarını hissettirmek ve tedavilerini düzgün şekilde yapılmasını sağlamaktır. Yeni binanın devreye girmesiyle birlikte VİP Poliklinikleri de yapacağız. Sağlık sektöründe en önemlisi hasta ve çalışan memnuniyetidir. Bu bağlamda JSI (Yabancı hastanelerin kalite akreditasyonu) alma noktasında çalışmalarımız var. Bu sektörde uğraşmak ve insanları memnun etmek zor iştir. Her adımda özellikli, kaliteli hizmet vermek durumundayız” diye konuştu.

Basın mensuplarının, ‘Arsuz’a da yatırım yapmayı planlıyor musunuz?’ sorusuna da yanıt veren Yaşar; “Arsuz ve İskenderun bölgesinde ciddi anlamda trafik kazaları yaşanmaktadır. Bundan dolayı da Arsuz’a Cerrahi Tıp Merkezi kurma düşüncemiz var” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here