Altın Vadi Residence Tanıtıldı

0
118

altın vadi tanıtım1Temelinin atıldığı ve yapımına başlanılan Altın Vadi Residence maket inşası, düzenlenen kokteyl ile basın mensuplarına tanıtıldı. İskenderun’a olan aşkı ve tutkusu nedeniyle değer katacak gelecek nesillere örnek olacak eserler bırakmayı hep arzu ettiğini ve Altın Vadi Residence ile bu tutkusunun gerçekleştiğini ifade eden Altın Ateş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ateş, İskenderun’a layık olacak bir projenin altına imza atıldığını söyledi.

Projenin İskenderun’un siluetini değiştireceğini belirten Uğur Ateş; “İskenderun’un siluetini değiştirecek ona değer katacak ve hepsinden önemlisi bu kentin insanına layık bir proje. Yola ilk çıktığımızda birçok müteahhitle görüştük. Yaptığımız araştırmalar sonucunda hep aynı isme ulaştık. Ümmet Canpolat. Kendisini dinledik, yaptıklarını gördük ve her şeyden önemlisi önümüze koyduğu projeydi. Sonuç ortada. İskenderun’a hayal bile edemeyeceğimiz bir projeyi sundu bizlere” şeklinde konuştu.

Uğur Ateş’in ardından insanların hayal bir edemediği projeyi hayata geçireceklerini işaret eden Ümmet Canpolat, proje için herkesten destek istedi. Bu kent için yapılan güzelliklere sahip çıkılması gerektiğine vurgu yapan Canpolat; “Şunu belirtmek isterim ki; bugün burada olmak ve bu projeyi hayata geçirmiş olmaktan dolayı son derece mutluyum. Canpolat inşaat olarak; Adana’da bugüne kadar çok güzel işler yaptık, çok önemli projelerin altına imza attık. Yılların getirdiği deneyim ve özgüven sayesinde bugün burada sizlerin karşısındayız. Bizler, bu kent için iyi şeyler yapmaya inanmış insanlar olarak, her şeyin en güzelini, en kalitelisini sunmak için çalışıyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki, bugüne kadar bu bölgede insanların hayal edemediği bir projeyi bizler hayata geçiriyoruz. Şehrimiz için son derece hayırlı ve faydalı olacağına inandığımız bu proje için, herkesin desteğini bekliyoruz. Bu kent için yapılan güzellikleri sahiplenelim” dedi.

altın vadi tanıtım2

Projenin Nardüzü beldesinde yapılan en büyük proje olduğunu belirten Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu ise bölgenin kalkınması adına hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadığını söyledi.

Proje hakkında bilgiler veren Proje Mimarı Barış Altıok ise, 22.5 dönüm arsa da 25’er katlı 3 blok ve her blokta 140 daire toplamda 420 daire olduğunu açıklayıp Altın Vadi Residence’ın sosyal aktiviteler ile donatıldığını belirtti. İnşaat alanının 130.500 m2 olduğunu kaydeden Altıok, proje hakkında şu bilgileri verdi;

“Her daire zemin kattan itibaren denizi görmekte. Her dairenin misafir odası, açık mutfağı–oturma odası denizi görmekte. Çatı bahçeleri, Sosyal Donatılar: Fitness-Spa, 2 Buhar Odası, 2 Türk Hamamı, 4 Macera Duşu, Bay ve Bayan Kilitli Dolaplı Giyinme Odaları ve Duşlar, Kışın kullanılabilen Yetişkin ve Çocuk Havuzları, Aquapark, 2 Squash Sahası, Bayan Kuaför ve Güzellik Salonu, Bay Kuaför, Kuru Temizleme, Ev Temizlik, Acil Sağlık Kabini, İbadethane, Tiyatro, Sinema, Konferans Salonları, Fuayeler, Anfi tiyatro, Bilardo-Langırt-Masa Tenisi Alanları, Çocuk Kreşi (Çocuk Oyun Alanları, Oyun Odaları, Çalışma Odaları, Uyku Odası, Yemek Odası, Çocuk Kulübü), Unlu Mamuller, Kafeterya, Biyolojik Gölet İçerisinde Gemi Restoran, Havuzbaşı Kafe ve Vitamin bar, Barbekulu Piknik Alanları, 2 Çocuk Parkı, Meyve Bahçesi, Kamelya Oturma ve Dinlenme Alanları, Biyolojik Gölet İcinde Seyir Locaları, Engellilere Uygun Sirkülasyon, Şelaleler, 2 Biyolojik Gölet, Yeşil Çatılar, Çatı Bahçeleri, Kapalı ve Açık Otoparklar, Depo Alanları ve Sığınakları, Basketbol, Voleybol ve Tenis Kortları, Model Araba Pisti, Model Tekne Marinası, Tüm Peyzajı Çevreleyen Koşu ve Yürüyüş Parkuru (Engellilere uygun)”.

Sona eren konuşmaların ardından Çukurova Üniversitesi Eğitim Görevlileri projenin kurulu olduğu zemin ile ilgili bilgiler aktardılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here