Alkışlar Bekir Altan’a!

0
108

payas belediyespor9Aynı zamanda Türkiye Halter Federasyonu Asbaşkanlığı da yapan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, 1400 Sporcuyu Türk Sporuna kazandırıyor…

Hatay’ın çiçeği burnunda yeni ilçelerinden Payas’ta, Belediye Başkanı Bekir Altan’ın ilçeye yaptığı başarılı hizmetler vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, aynı zamanda Türk sporuna büyük katkı sağlaması da alkışlanıyor.

Payas’ın ilçe olmasında büyük katkısı olan Belediye Başkanı Bekir Altan, aynı zamanda Türkiye Halter Federasyonu Asbaşkanlığı görevini de yürütüyor. Aralarında büyük çoğunluğu gençlerden oluşan 1400 civarındaki sporcuyu kötü alışkanlıklardan kurtarıp Türk sporuna kazandırarak spora da büyük katkı sağlayan Başkan Altan’a spor kamuoyu olarak teşekkürlerimizi sunuyor ‘Alkışlar Bekir Altan’a’ diyoruz.

Payas Belediyespor’un Faaliyet Alanları

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payas Belediyespor futbol takımının bünyesinde, aralarında 35’i profesyonel, futbol okulunda 350, U-19 Ligi, U-17 Ligi, U-15 Ligi, U-14 Ligi ve Minikler Liginde mücadele eden 155 olmak üzere toplam 540 futbolcu bulunuyor. Futbolun yanı sıra Basketbol, Voleybol, Tekvando ve Halter kategorilerinde de liglerde faaliyetlerini sürdüren Payas Belediyespor’un bünyesinde toplam 1400 sporcu bulunuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here