Albayrak; “Erdoğan BOP Eşbaşkanı, Öcalan da Eşbaşkan Yardımcısıdır”

0
668

İşçi Partisi İskenderun İlçe Sekreteri Mehmet Albayrak, İmralı’daki Öcalan-BDP heyetinin görüşme zabıtlarının, milletimize ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı girişilen yıkıcı komplonun açık bir itirafı ve belgesi olduğunu iddia etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Abdullah Öcalan’ın Türk milletine düşmanlıkta anlaşmış olduklarını öne süren Albayrak; “Meşrutiyet devrimi, Milli Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet Devrimiyle kazanılan bütün mevziler ve değerlerin tasfiye edileceği Tayyip Erdoğan’dan sonra Öcalan’ın da ağzından ilan edilmektedir. Öcalan “Bu bir rejim değişikliği olacak. Tanzimat, meşrutiyet, Cumhuriyet… dan daha derinlikli olacak” diyor. Barış yok. Kan ve gözyaşının dinmesi yok. Silah bırakma yok. Savaşın Suriye’de, İran’da, Irak’ta genişletilmesi var. Kürt halkına barış yok.

AKP-PKK koalisyonunun resmen itirafı söz konusudur. Öcalan diyor ki: ‘AKP’yi on yıldır ayakta tutan benim. Biz AKP’yi çıkartan gücüz.’ Tutanaklarda, TBMM’ye de diz çöktürme hedefi açıklanıyor. ‘Tek taraflı çekilme olmayacaktır. Çekilme Parlamentoyla olacak. TBMM onaylayacak!’

CHP, MHP ve AKP’li milletvekilleri tarihsel bir ihanet sınavına zorlanmaktadır. TBMM bu tertibe asla fırsat vermemelidir. İmralı Zabıtları Tayyip Erdoğan ile Abdullah Öcalan’ın Amerika’nın Ortadoğu planları uyarınca tam bir uyum noktasında birleştirildiğini kanıtlamaktadır. İkisi de birer enstrüman olarak kullanılmaktadır. Tayyip Erdoğan BOP Eş başkanı, Öcalan da eş başkan yardımcısıdır. Tayyip Erdoğan ve Öcalan, Türk milleti kayasıyla karşı karşıyadır. Başaramayacaklar. Milletimizin ayakları altında kalacaklardır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here