Aksay; “Bu Halimle Kapı-Kapı Dolaşıp CHP’ye Destek İstiyorum!”

0
273

kubilay aksay1Gazetemiz köşe yazarlarından, deneyimli gazeteci Kubilay Aksay, sol ayağındaki rahatsızlıktan dolayı 3 yıldır gördüğü tedavinin ardından uzun zaman sonra gazetemiz idarehanesine gelerek, bizleri ziyaret etti. Baston yardımı ile yürüyen Aksay, oldukça sağlıklı olduğunu, tedavisinin ise devem ettiğini kaydetti.

Tedavinin tamamlanmasının ardından daha rahat yürüyeceğini de kaydeden Aksay, ancak bu hali ile tüm ilçeleri tek-tek dolaşarak gönül verdiği Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’ne destek verdiğini ve halktan oy istediğini de sözlerine ekledi.

Bir CHP duayeni olarak bunu kendisine görev addettiğini belirten Aksay; “Elime bastonlarımı alarak, oğlum Özgür Aksay ve eşim Mine Aksoy’la birlikte ilk olarak memleketim Erzin’e gittim. CHP’nin Erzin Belediye Başkan Adayı Ali Büyüker’e destek oldum, ev-ev dolaşarak Büyüker’e oy istedim. Daha sonra Kuzuculu’ya giderek burada seçim bürosunda halkla kucaklaştım ve CHP için oy talebinde bulundum. Dörtyol’un CHP’li başkan adayı İnş. Müh. Metehen Duduoğlu ile esnaf ziyareti gerçekleştirip, yine CHP için oy istedim” dedi.

Çalışmalarının sadece bu kadar olmadığının da altını çizen Gazeteci-Yazar Aksay; “Erzin ve Dörtyol’un ardından Payas’ta da bazı çalışmalar gerçekleştirdim. Payas ilçemizde seçim bürosuna giderek, CHP adayımız Dr. Tuncer Sümer’e destek verilmesini istedim. İskenderun’da ise mevcut başkanımız ve CHP İskenderun Belediye Başkan adayımız Dr. Yusuf Civelek için de gördüğüm her vatandaştan oy istedim, istiyorum. İkamet adresim Sarımıza olduğu için Sarımazı Mahallesinde de tüm evleri ve işyerlerini dolaşarak Belen adayımız Fevzi Yüksel’e destek istedim. En kısa zamanda Antakya’ya da giderek Büyükşehir Belediye Adayımız Doç. Dr. Lütfü Savaş için de çalışmalar yapacağım” diye konuştu.

CHP’nin artık kaybetme lüksü olmadığına da değinen Aksay; “İçe dönük iktidar mücadelesini bırakıp, bu memleketin başına bela olan Recep Tayyip Erdoğan ile Abdullah Gül’e ve Fethullah Gülen’e dur demek lazım. Bunlarla cennete bile gidilmez, çünkü insanı yarı yolda bırakırlar” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here