“Akil İnsanlara Motive Toplantısı Tamam”

0
72

belen-mehmet bilen1CHP Belen İlçe Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen ‘Akil İnsanlar’ Toplantısını Değerlendirdi…

CHP Belen İlçe Yönetimi Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, geçtiğimiz günlerde Başbakanın bazı sanatçılarla birlikte gerçekleştirdiği toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Terör örgütlerinin sınır dışına çıkmalarına olumlu bakılmasını eleştiren Bilen; “Anne olduğunu hatırlayan sanatçımız ‘ben anne olduğum içim buradayım’ diye açıklama yaparken, evladı şehit olan anneleri niye aklına getirmez diye de düşünmeden geçemeyeceğim. Tabi ki sayın sanatçımızın tuzu kuru, bu ülkeye bugüne kadar ne verdiği de tartışılır. Kendinden biri şehit olsaydı aynı düşünceyi taşıyabilecek miydi sormak lazım. Teröristin hiçbir şey yapmamış gibi elini kolunu sallayarak sınır dışına gitmelerine anne yüreğinin nasıl tahammül ettiğini de sanatçımıza sormak lazım gelir.

Yaptıkları yanlarına kar kalan terör örgütü katillerini yargılayarak niye aklanmalarını sağlamıyorlar, madem bu ülkede adalet var o zaman savcılar ve hâkimler niye bu adaletsizliği görmezden gelirler. Ezenin kazandığı tezinin bir tezahürü müdür bu acaba? Kendilerine akil insanlar diyenlerin bugüne kadar yapmış oldukları açıklamalardan da ne denli tarafsız olacakları da kocaman bir soru işaretidir.

Gelelim bugüne kadar al bayrağın altında yaşayan hain akil bayana, madem al bayrağın altında yaşamaktan rahatsızdın da niye bu ülkenin ekmeğini o haram olan boğazından içeri soktun, çevrende sana hitap edecek ülke çoktu niye o zaman bugüne kadar Türkiye’de durdun? Sana da bunu sorarım.

Aslında yazacak çok şey var bu akil adamların ve kadınların en hoşlarına gidecek olan alacakları para ve gezecekleri yerlerdir, adamlar tatile çıkmak isteseler ancak böyle bir fırsat yakalayabilirlerdi. Anlayacağınız yine olan vergisini ödeyen biz mükelleflere ve vatandaşlarımıza olacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here